Surt a la llum una nova prova que podria implicar a David Soler amb el crim d'Isabell Elena, una dona embarassada de sis mesos que va ser brutalment assassinada a Xàtiva fa més de dos anys.

David Soler és l'assassí confés de la Wafaa Sebaah

David Soler és l'assassí confés de la Wafaa Sebaah i actualment està ingressat a presó de manera provisional i sense fiança com a presumpte autor dels fets. Aquest delinqüent, que té antecedents per violència masclista, també està relacionat amb un altre crim.

Detención El Tuvi - David Soler / EFE

David Soler va confessar el crim d'una dona prostituïda a Xàtiva (València): la víctima tenia 36 anys i estava embarassada de sis mesos / EFE

Isabell Elena Raducanu

Es tracta de la mort violenta d'Isabell Elena Raducanu, una dona de 36 anys en situació de prostitució que estava embarassada de sis mesos que, el juny del 2019, va patir una mort molt violenta: va ser estrangulada i li van clavar 37 punyalades a l'interior de casa seva.

Els fets van passar cinc mesos abans de la desaparició de la Wafaa Sebahh, de 19 anys. El macabre assassinat de l'Isabell, natural de Romania, va deixar orfe una nena de 6 anys, uns fets que van causar gran commoció a Xàtiva.

Tot i que en un primer moment, pensaven que la parella de l'Isabell podria ser l'autor dels fets, aquest es troba en llibertat condicional i, de moment, no se sap qui la va matar.

Troben mostres d'ADN i coincidències genètiques a la víctima i en uns calçotets

 No obstant això, fa uns mesos, la investigació d'aquest crim va fer un gir de 180 graus, ja que han trobat restes d'ADN del David Soler en uns calçotets que estaven col·locats al peu esquerre de l'Isabell. També han trobat coincidències genètiques a la part interna dels canells, explica Levante EMV.

Però el gir més radical ha estat quan un testimoni ha declarat que David Soler li va confessar que havia assassinat una prostituta embarassada a Xàtiva. Segons explica el testimoni, David Soler li va dir que van discutir i que la va matar. També va afegir que mentre estava fugint del lloc dels fets, es va creuar amb un veí i li feia por que l'hagués reconegut i que ho expliqués a la Policia.

El Tuvi va confessar l'assassinat d'una prostituta de Xátiva a un íntim amic seu

David Soler, conegut popularment com El Tuvi, va reconèixer que era un puter habitual de la Isabell. Segons s'explica al sumari del crim de la Wafaa, molts testimonis diuen que Soler va confessar l'assassinat de la dona de 36 anys a un íntim amic, explica Las Províncias. Aquests fets han causat gran sorpresa a tot arreu, ja que tot i que els testimonis van declarar amb anterioritat, no havien dit abans res d'aquesta confessió.

No obstant això, cap veí el va veure el dia del crim i, encara que tot apunta que ell és el responsable d'aquest crim, no és una hipòtesi que estigui 100% corroborada. Caldrà esperar als nous avenços policials per esbrinar més detalls i esclarir els fets.