L'autor confés de la desaparició del cos de Marta Calvo i sospitós del seu assassinat, Jorge Ignacio P.J., haurà de comparèixer davant del jutge instructor per nous delictes de narcotràfic i agressió sexual.

Nous delictes per a José Ignacio P.J.

José Ignacio P.J. és el principal sospitós investigat per la mort de Marta Calvo i dues altres dones, l'Arliene i Lady Marcela, de València.

També està acusat d'una temptativa d'homicidi i altres noies l'havien denunciat per la pràctica de relacions sexuals amb cocaïna, factor clau en la intoxicació de les joves mortes.

Cocaína / Pixabay

L'home feia servir cocaïna durant les relacions sexuals, fins i tot sense el consentiment de les noies, a qui els hi introduïa per vagina i anus / Pixabay

Després de les últimes declaracions testificals que es van produir a finals del passat mes de desembre, la Fiscalia va reclamar que el sospitós fos investigat també per delictes contra la salut pública, per la droga implicada en els diferents fets, intent d'homicidi i omissió de socors

Per la seva part, la resta d'acusacions li van atribuir també els delictes de danys morals, agressió sexual i profanació del cadàver de la Marta a la localitat valenciana de Manuel.

Agressions sexuals i drogues

Segons declaracions de l'advocat Juan Carlos Navarro, representant dels familiars de l'Arliene i Lady Marcela i a dues altres noies que van denunciar l'home per agressions, aquestes noves víctimes també han assegurat haver estat drogades.

Marta Calvo / Cedida

Marta Calvo va desaparèixer el 2019 i presumptament José Ignacio P.J. la va drogar, provocant-li la mort, per després desmembrar el seu cos / Cedida

El Jutjat d'Instrucció número 20 de València va escoltar el desembre passat el testimoni de diverses víctimes de Jorge Ignacio P.J., que van relatar com aquest home feia un ús desmesurat de cocaïna en les seves relacions sexuals amb elles, de vegades sense coneixement de les dones, intentant introduir-les-hi als genitals.

L'assassí confés de Marta Calvo

L'ús d'aquestes substàncies -tant de la cocaïna per via anal o vaginal com la droga desconeguda que se sospita que va poder introduir a les begudes- van fer perdre la consciència a diverses de les seves víctimes, segons el seu relat en seu judicial.

Per això, es considera que Jorge Ignacio P.J. és responsable, a més, d'almenys quatre delictes d'agressió sexual i altres tants de narcotràfic.

Marta Calvo / Facebook

L'auto confés de l'assassinat de Marta Calvo s'enfronta a nous delictes d'agressió sexual i drogues / Facebook

El detingut, que es va entregar el 4 de desembre de 2019 a la caserna de la Guàrdia Civil de Carcaixent (València), assegura que la mort de Marta Calvo va ser "un accident" després d'haver mantingut una relació sexual amb consum de cocaïna.

Després va desmembrar el cos i va distribuir les parts en diversos contenidors.

Sense rastre del cos de Marta Calvo

Després de vuit mesos de recerca i milers de tones d'escombraries revisades, la Guàrdia Civil -i el personal contractat per a això- no va trobar cap resta humana a l'abocador de Dos Aguas, que rep els contenidors de l'Olleria i Alzira, on presumptament l'autor confés del crim va llençar les restes del cos de la jove.

Jorge Ignacio P.J. és d'origen colombià, té antecedents per narcotràfic i es trobava en situació irregular a Espanya quan suposadament va cometre el crim, el novembre de 2019 a la localitat valenciana de Manuel.