Han analitzat el cotxe de l'assassí de Marta Calvo, ja que al seu interior hi havia restes biològiques que podrien ser importants per la investigació, però després d'analitzar-les, s'han adonat que no són concloents i el misteri continua obert: on està el cadàver de la Marta?

Sense rastre del cadàver de Marta Calvo

Marta Calvo era una jove de 25 anys que va desaparèixer a València el novembre del 2019: havia quedat amb Jorge Ignacio P.J., que va confessar el crim, tot i que va dir que va ser un accident i que va morir mentre estaven fent sexe: es trobaven sota els efectes de les drogues perquè havien consumit cocaïna.

Marta Calvo / Facebook

Les restes biològiques del cotxe del presumpte assassí de Marta Calvo no són concloents / Facebook

Restes biològiques al cotxe de Jorge Ignacio

Al novembre, els agents van trobar restes biològiques al cotxe que el presumpte assassí hauria utilitzat per amagar el seu cadàver i les han analitzat i, aquesta setmana, han comunicat que, malauradament, són proves irrellevants i que no aporten res nou a la investigació i, per tant, encara no se sap on està el cadàver de la Marta.

Jorge Ignacio P.J. està sent investigat per, presumptament, haver matat a Marta Calvo i a dues dones més: l'Arlene i la Marcela. A més, també se l'acusa de temptativa d'homicidi per haver intentat matar altres dones amb les quals mantenia relacions sexuals: posava cocaïna als seus genitals contra la seva voluntat. També s'està investigant si, a més de la cocaïna, va utilitzar altres drogues per violar-les.

Marta Calvo / Facebook

Marta Calvo va desaparèixer el novembre del 2019 a València i el presumpte autor dels fets està sent investigat pel seu homicidi i pel de dues joves més / Facebook

Esquartera el cadàver de la Marta i el llença a les escombraries

Tot i que Jorge Ignacio es va entregar a la policia el 4 de desembre del 2019, va explicar que havia esquarterat el cos de la víctima i que l'havia distribuït a diversos contenidors. Després de mesos de cerca i milers de tones revisades, la Guàrdia Civil no ha trobat cap resta humana a l'abocador de Dosaigües, que rep els contenidors de l'Olleria i Alzira, on suposadament l'autor confés del crim va llançar les restes del cos de la jove.

Els investigadors tampoc han trobat evidències criminals en el contingut d'un iPad que la mare del sospitós va retirar de l'habitatge de Jorge Ignacio P.J. després del suposat crim i que posteriorment va lliurar als policies. La investigació continua oberta.