Els agents de l'Ertzaintza ja saben qui és l'assassí de gais en sèrie de Bilbao. Es tracta d'un home que, a l'aplicació de cites es fa dir Carlos, té entre 20 i 30 anys, és de nacionalitat colombiana i té antecedents per delictes d'estafa a Madrid i a la Comunitat Valenciana. Tot i que el tenen identificat, encara no l'han aconseguit localitzar i detenir.

Hi ha una investigació oberta i sota secret de sumari per poder arrestar-lo, ja que està relacionat amb quatre assassinats a homes homosexuals de la ciutat i sospiten que hi ha quatre víctimes més, ho estan intentant corroborar i no descarten que encara hi hagi més homes assassinats per aquest jove.

Contacta amb les víctimes per l'aplicació de cites Wapo

L'home contacta amb les víctimes a través de l'aplicació de cites Wapo i fingeix un fals interès amb l'usuari per quedar amb ell. Sempre queda a casa de les mateixes víctimes per no aixecar sospites i, posteriorment, els droga amb èxtasi líquid per aconseguir que li diguin les contrasenyes del seu compte bancari per robar-los els diners. Un cop assoleix el seu objectiu, els continua drogant fins que, finalment, els mata.

Utilitza el mètode de la submissió química per matar les seves víctimes

Per aquest motiu, com que utilitza la submissió química i els cossos no presentaven signes de violència, a l'autòpsia general no van mirar si les víctimes tenien restes de substàncies estupefaents i es va determinar que els quatre homes havien mort per un atac de cor.  

Gràcies a la denúncia dels familiars d'una de les víctimes, van poder saber que l'home, de 43 anys, havia estat drogat abans de morir; una situació que es repetia amb altres tres homes homosexuals que, presumptament, havien quedat amb l'assassí de gais en sèrie. Tots els crims s'han comès a la zona del Casco Viejo de Bilbao.

L'Ertzaintza té una investigació oberta per localitzar-lo i detenir-lo

L'Ertzaintza va obrir una investigació i va descobrir altres tres víctimes d'aquest home, que els hauria matat entre el setembre i l'octubre de l'any passat. També han comptat amb el testimoni d'un altre home que, afortunadament, va poder fugir del presumpte autor dels fets i explicar-ho tot.

mobil - stephen petrey unsplash
L'assassí de gais en sèrie de Bilbao contacta amb les seves víctimes a través d'una aplicació de cites / Unsplash

A l'aplicació de cites es fa dir Carlos i té entre 20 i 30 anys

Tot i que el seu nom d'usuari a l'aplicació és Carlos, podria ser que aquest no fos el seu nom real. Segons expliquen els mitjans de Biscaia, es tracta d'un home d'entre 20 i 30 anys, de nacionalitat colombiana i amb antecedents per delictes d'estafa a la Comunitat de Madrid i al País Valencià.