El Nelson és l'home acusat de ser un assassí de gais en sèrie a Bilbao (Biscaia). S'ha entregat aquest dijous a l'Ertzaintza i ha explicat que no té res a veure amb els macabres crims, tot i que les investigacions policials apunten al contrari. Aquest jove de 25 anys va cometre dos errors que van fer que l'enxampessin: va deixar-se la documentació a casa una víctima que va intentar matar i després es va posar en contacte amb el supervivent per demanar-li perdó per la seva actitud violenta.

El presumpte autor dels fets es diu Nelson David i s'ha entregat a la comissaria d'Irun (Guipúscoa) aquest dijous al vespre. Se'l relaciona amb, com a mínim, vuit morts violentes a la zona del Casco Viejo de Bilbao. No obstant això, no descarten que hi hagi més víctimes al País Valencià i a la Comunitat de Madrid, uns fets que estan sent investigats. 

Nelson David es feia dir Carlos a l'aplicació de cites

El Nelson David es feia dir Carlos a Wapo, una aplicació de cites a través de la qual contactava amb les víctimes. Un dels supervivents d'aquest presumpte assassí en sèrie va quedar amb ell el desembre de l'any passat. Ja havien quedat anteriorment per fer sexe a casa seva i res feia sospitar de les seves macabres intencions.

Estaven prenent una beguda quan, de cop i volta, el Nelson se li va llençar a sobre i el va intentar estrangular. La víctima va començar a cridar i el presumpte assassí va marxar corrents de casa, però va cometre un gran error: es va deixar la motxilla, amb la seva documentació personal i amb èxtasi líquid, la droga amb la qual, suposadament, drogava a les víctimes.

Ertzaintza / Europa Press
Els agents de l'Ertzaintza detenen el presumpte assassí d'homosexuals en serie de Bilbao (Biscaia): s'ha entregat en una comissaria d'Irun i ha negat els fets / Europa Press

El testimoni del supervivent ha estat clau per poder identificar-lo

Però aquest no va ser el seu únic error, el presumpte assassí va contactar amb l'home que havia intentat matar per demanar-li perdó i intentar apropar-se a ell de nou. No obstant això, l'home no va dubtar a denunciar-ho tot i el seu testimoni ha estat clau per poder identificar-lo.

El modus operandi del presumpte assassí d'homosexuals de Bilbao

El modus operandi del presumpte assassí consistia a quedar amb les víctimes per Wapo, els drogava per aconseguir les contrasenyes dels seus comptes bancaris i, un cop aconseguia el seu objectiu, les matava. Actualment, continua arrestat a comissaria a l'espera de passar a disposició judicial.