La Guàrdia Civil ha detingut la matinada d'aquest diumenge a Alcúdia (Mallorca) dos joves després que apunyalessin un altre que havia sortit en defensa de la seva nòvia, a la qual els arrestats estaven agredint sexualment. Els fets han tingut lloc al voltant de les 03:20 hores a l'interior de la discoteca Magic situat al Port d'Alcúdia. A conseqüència de l'atac, el noi ha patit dues ferides d'arma blanca i ha hagut de ser traslladat a un centre mèdic on a hores d'ara es troba ingressat. Els presumptes agressors es troben en dependències policials a l'espera de passar a disposició judicial.

Van intentar agredir sexualment la jove

Segons ha avançat el diari Última Hora, la parella havia sortit de festa a la coneguda discoteca Magic de la localitat. Passades les tres de la matinada van decidir anar a la barra a demanar unes copes, on també eren els dos detinguts. Els joves, en veure la noia, es van apropar a ella i van començar a tocar-li el cul per sobre del vestit de manera molt insistent, sense fer cas quan els va demanar que paressin. La seva parella, que es va adonar immediatament del que succeïa, va acudir a la seva defensa i va encarar-se amb els altres dos joves.

Aquests van fer cas omís, i tots tres es van enredar en una forta discussió que va acabar amb un dels presumptes agressors traient un ganivet que li va clavar a la víctima a l'altura de la barbeta i al canell. Els treballadors del local, adonant-se de l'aldarull, ja havien trucat a la Policia Local, i els dos joves van abandonar la discoteca intentant fugir, deixant al ferit tirat a terra.

Ferit molt greu

Una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMUR) va acudir al lloc dels fets, i els sanitaris van estabilitzar la víctima. No obstant això, el van traslladar urgentment a l'hospital més proper, ja que el jove perdia molta sang, i va acabar ingressat al centre mèdic. Mentrestant, els agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil van interrogar als testimonis. Gràcies a les seves declaracions, van obtenir una descripció dels dos joves escapolits, i van posar en marxa un dispositiu de recerca per la zona. En poc temps van trobar els presumptes agressors, i tots dos van quedar detinguts acusats d'un delicte d'agressió sexual i un altre de lesions greus.