Nova denúncia per agressió sexual a Badalona (Barcelonès). En aquest cas es tracta d'un noi de 19 anys i veí de Tarragona que va sortir de festa per la ciutat. El presumpte abús s'hauria produït a la discoteca Titus Carpa del municipi, situada molt a prop de les vies del tren i de la platja, en una zona industrial. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per aquest cas, que es remunta al divendres 3 de març, fa gairebé un mes, quan va assistir amb un grup d'amigues al local d'oci nocturn.

El noi va accedir a l'establiment amb unes amigues i, poc després, va anar als lavabos ja amb un estat d'embriaguesa notable, tal com han enregistrat les càmeres de seguretat de la discoteca Titus Carpa, on el jove va fins i tot subjectar-se a les palmeres de l'accés al recinte. Segons ha avançat el digital Metrópoli, una hora més tard d'anar als serveis, va tornar amb les companyes i els hi va explicar el que va ocórrer: un home va agredir-lo sexualment a l'interior dels banys. Però, les noies que l'acompanyaven i ell mateix no van avisar al personal de seguretat de la discoteca, sinó que va ser un dels vigilants que es va apropar al grup i els hi va preguntar si havia passat alguna cosa. 

Alerta a emergències i activació del protocol

Els responsables de la discoteca Titus Carpa de Badalona van activar, aleshores, el protocol pertinent i també van tancar el lavabo on s'havia produït, suposadament, l'atac sexual. Fins al local va desplaçar-se una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), després de ser alertada. Segons el mitjà citat, els Mossos d'Esquadra no es van presentar i el propietari de l'establiment assegura que "havia d'anar a comissaria a presentar denúncia". Tanmateix, la policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets i esperen identificar al presumpte autor el més aviat possible. Encara no hi ha informacions que s'hagi detingut cap persona al respecte.