Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou apunyalament a Barcelona. Els fets es van registrar aquest dilluns al matí al Poble-sec de Barcelona, a la cantonada entre el carrer de Salvà i de Blai. Per causes que encara s’estan investigant dues persones van iniciar un enfrontament a la via pública i un d’ells va resultar ferit per arma blanca. La baralla, però, va seguir a l’interior d’un local, on es van atrinxerar els dos, quan van veure que havien arribat diverses patrulles dels Mossos.

Atrinxerats en un local del Poble-sec

Sabent que l’autor de la ganivetada al carrer estava a l’interior del local i presumptament armat, els Mossos van activar la Brigada Mòbil (Brimo), que es va encarregar de preparar i fer l’assalt al local, on van localitzar quatre persones. L’agressor i també el ferit, que va haver de ser traslladat a l’hospital Clínic, per les ferides d’arma blanca. Amb tot, però, la policia no va detenir a cap dels quatre homes que hi havia a l’interior del local. Asseguren que cap d’ells va presentar denúncia i ningú va voler explicar què havia passat. L’home ferit va poder ser donat d’alta aquest mateix dilluns a la tarda.

Sense denúncia, la investigació dels Mossos d’Esquadra tindrà poc recorregut. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els dos homes que van participar en la baralla, com també els dos més que van identificar a l’interior del local, són joves amb molts antecedents, joves i de nacionalitat marroquina.

Els apunyalats de Barcelona

No hi ha dia que els Mossos d’Esquadra no hagin d’obrir una investigació per algun ferit per arma blanca a la capital de Catalunya. Barcelona està fora de control. Fa pocs dies un home va ser ferit greu en ser apunyalat en una baralla a la ronda de Sant Antoni, també un home va ser apunyalat per robar-li el mòbil al carrer de la Riereta, al Raval, i una baralla entre dues persones, també a Ciutat Vella, a la plaça de Folch i Torres, va acabar amb dos ferits per arma blanca. A més, els Mossos investiguen també el robatori d’un rellotge de 40.000 euros -la Guàrdia Urbana va detenir dos dels lladres, però dos més es van escapar.