Els Mossos d'Esquadra busquen dues persones que presumptament van apunyalar un home en ple carrer i a plena llum del dia a Manresa. Un home va resultar ferit molt greu per l'agressió amb arma blanca. Els assaltants haurien actuat amb revenja per una agressió amb arma blanca -de la que la víctima en seria l'agressor- que es va produir dies abans i en que un jove va rebre diversos talls a la cara

Apunyalament en ple carrer a Manresa

Els fets van ocórrer cap a dos quarts de cinc de la tarda a la cruïlla entre els carrers dels Caputxins i de Sant Benet, un punt molt proper tant a l’escola Oms i de Prat com a la Clínica de Sant Josep, relata Regio7.

 

Segons van explicar alguns testimonis dels fets, un individu va sortir de l’aparcament de la Clínica de Sant Josep pel carrer dels Caputxins en direcció a l’escola Oms i de Prat tot demanant auxili a crits mentre era perseguit per dos individus més que portaven un gos, segons la mateixa font. 

La persecució va acabar a la cruïlla esmentada. Els assaltants van atrapar la víctima i van apunyalar-lo almenys una vegada i van fugir. El ferit va perdre molta sang. El seu rastre, com s'aprecia en el vídeo al que ha tingut accés ElCaso.cat, era visible tant al terra de la cruïlla com en els cotxes que hi havia aparcats a prop. 

Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) van atendre la víctima de l’agressió al llocs dels fets i el van traslladar amb ambulància fins a l’Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, on ha restat ingressat durant la nit. 

Ara Mossos d’Esquadra ha obert una investigació per aclarir què va passar i tracta d'identificar i arrestar els autors de l'apunyalament. 

Agressió per revenja

L'agressió que ha motivat aquesta suposada revenja hauria tingut lloc la setmana passada a la plaça dels Drets quan, després d'una baralla entre diverses persones, una d'elles va agafar-ne una altra violentament i va ferir-la a la cara amb un ganivet, segons NacióManresa. Els dos joves que ara estan en crida i cerca serien dos coneguts o amics del noi agredit a la cara, i haurien volgut passar comptes atacant el responsable dels fets d'aleshores, ara apunyalat i ferit.

De fet, l’agressió d’ahir és com a mínim la quarta amb arma blanca que es produeix al Bages en menys d’un mes, en el marc d’una sensació d’inseguretat creixent, recull Regió7. 

Els casos més sonats, dos brutals assassinats: El diumenge 26 de setembre a la nit, el propietari d’un bar va morir apunyalat a la plaça Lladó de Manresa. El presumpte homicida es troba en presó provisional.

Per altra banda, la nit del 2 al 3 d’octubre un home va resultar ferit quan uns lladres van entrar a robar a casa seva, en busca de marihuana, a Navarcles. L’home va resultar ferit en estat crític i va morir dies després a l'hospital. Els agressors estan encara en llibertat. .