Les investigacions del crim del bar Nelly de Manresa sembla que han arribat a bon port. Els Mossos d'Esquadra han detingut aquesta tarda a Manresa (Bages) un home de 31 anys i de nacionalitat colombiana acusat de ser el presumpte autor de la ganivetada mortal a l'home de 55 anys que va morir la matinada d'aquest dilluns a la capital del Bages.

Ganivetada mortal per matar el propietari del bar Nelly

Una baralla que es va iniciar a l'interior del bar Nelly, freqüentat per persones llatines, va acabar amb una persona, el propietari, ferit crític per una ganivetada. Tot i que va poder ser estabilitzat i traslladat a l'hospital, l'home, de 55 anys i nacionalitat paraguaiana, va acabar morint en no poder superar la ferida.

plaça Lladó de Manresa / Crim bar Nelly

Restes de sang a la zona de l'incident, a la plaça de Lladó, a Manresa / ACN

Els Mossos van iniciar una investigació per aclarir els fets la mateixa matinada i van detenir, dilluns a primera hora, un jove de 29 anys, també colombià, per la seva presumpta relació amb la ganivetada. Alguns testimonis l'havien situat al lloc dels fets.

El primer detingut, en llibertat

Tot i això, després de declarar a la comissaria de Manresa, va quedar en llibertat. La policia aquest matí ha confirmat que buscava l'autor de la ganivetada mortal. Les tasques d'investigació han sorgit a efecte i s'ha detingut a Manresa mateix un home de 31 anys que els Mossos, ara sí, creuen que va ser l'autor material de l'apunyalament.

Els Mossos d'Esquadra mantenen oberta la investigació per aclarir tots els detalls del crim i entregar l'arrestat al jutge de guàrdia de Manresa, que és qui n'ha assumit la investigació. La causa segueix sota secret d'actuacions i està sent liderada per l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) de la regió policial Central.

plaça Lladó de Manresa / Crim bar Nelly

Un equip de l'ARRO dels Mossos a la plaça de l'apunyalament, a Manresa / ACN

La baralla va començar al bar

La baralla, segons les informacions policials, es va iniciar a l'interior del bar i va acabar a l'exterior, amb la participació de diverses persones. Va ser durant l'enfrontament, encara no s'ha pogut aclarir si a l'interior del Nelly, o a l'exterior, que el propietari de l'establiment va rebre una ganivetada, que va acabar sent mortal.

Els veïns de la plaça del Lladó, on es va acabar la baralla, han assegurat que els enfrontaments entre persones que freqüenten aquest bar eren constants.