Detenen un jove que va apunyalar tres vegades per l'esquena al marit d'una noia amb qui va intentar lligar i que el va rebutjar a Palma de Mallorca.

Apunyala el marit d'una noia amb qui havia intentat lligar

Tot va passar dissabte a la nit, quan una noia va tornar a casa seva al carrer Reis Catòlics de Palma després de fer la compra.

Una vegada al domicili, li va explicar a la seva parella que, uns moments abans, quan estava al carrer, uns nois que no coneixia se li havien apropat i li havien demanat el seu número de telèfon. En negar-se, un d'ells va prendre una actitud molt agressiva i va començar a amenaçar-la.

Segons avança el mitjà Última Hora, l'atacant va arribar a dir-li: "Vols que et talli el cap? Jo em dedico a tallar caps". A més, segons el relat de la víctima, li va escopir a la cara.

El rebutgen, amenaça la noia i apunyala el marit

En sentir la seva història, el marit va decidir baixar al carrer per buscar el noi que havia amenaçat la seva dona.

Després d'una primera inspecció, va localitzar el jove en un bar, on bevia amb uns amics, i li va demanar explicacions sobre els fets.

Van començar a discutir i el detingut, amb l'ajuda dels amics, li va assestar tres punyalades a l'esquena amb un ganivet de cuina.

En girar-se per protegir-se, va tornar a atacar-lo amb el ganivet, encara que el va poder esquivar i fugir i demanar ajuda al 091.

Detenció manilles|esposes / Policia Nacional

Apunyala tres vegades el marit d'una noia amb qui havia intentat lligar al carrer Reis Catòlics i que li havia rebutjat / Policia Nacional

Un amic de la víctima va aconseguir traslladar-lo a l'hospital Son Llàtzer i els agressors van fugir amb cotxe.

Tanmateix, la Policia Nacional els va localitzar al carrer Manacor de la capital mallorquina i va procedir a la detenció de l'atacant del ganivet per un delicte de temptativa d'homicidi.

Tiroteig a Eivissa: dos ferits i un detingut

Aquest mateix cap de setmana i també a les Illes Balears, concretament a Eivissa, un tiroteig va acabar amb dos ferits greus després que un home de 33 anys i nacionalitat italiana obrís foc contra ells, també homes italians, dissabte cap a les tres del matí.

El presumpte autor va ser detingut diumenge al migdia i se l'acusa d'un delicte de temptativa d'homicidi. Les víctimes estan ingressades a l'hospital i un d'ells es troba en estat crític.