Detenen l'autor del tiroteig d'Eivissa: se l'acusa d'un delicte de temptativa d'homicidi en intentar matar dos homes que es troben ferits a l'hospital, un d'ells molt greu.

Tiroteig a Eivissa

La Guàrdia Civil ha detingut aquest diumenge, a l'illa d'Eivissa, a un home, de 33 anys d'edat i nacionalitat italiana, com a presumpte autor del tiroteig que ha tingut lloc el dissabte a Santa Eulària.

Delicte de temptativa d'homicidi

Un jove de 33 anys ha estat detingut poc abans de les 13.00 hores d'aquest diumenge a Eivissa com a presumpte autor d'un delicte de temptativa d'homicidi pel tiroteig registrat al voltant de les 02.45 hores d'aquest passat dissabte en la zona de Ca Na Palava, a Santa Eulària. En aquest tiroteig, dos homes van resultar ferits de diferent consideració.

Tres bales li travessen el crani

Segons l'última informació facilitada aquest dissabte per part de la Policlínica La nostra Senyora del Rosari, un dels ferits estava en estat crític en rebre tres impactes de bala amb orificis d'entrada i sortida en el crani.

El mateix pacient té també tres impactes de bala a la cama dreta amb orificis d'entrada i sortida que li van provocar fractura de fèmur complexa i arrencament de tot el paquet arteriovenós femoral dret.

Detenido / Pxhere

Detenen l'autor del tiroteig d'Eivissa que ha deixat dos homes ferits / Pxhere

Investigació oberta

Amb aquest diagnòstic, el pacient va ser intervingut d'urgència durant unes sis hores, temps durant el qual se li va realitzar una reconstrucció facial i se li va col·locar un bypass vascular sobre l'artèria femoral. La investigació continua oberta i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Tiroteig en un bar de Mataró

Aquest no ha estat l'únic tiroteig registrat en els darrers mesos i, de fet, a mitjan febrer, es va registrar un tiroteig a Mataró (Maresme). Per causes que encara s'estan investigant, tres homes van entrar en un bar i, amb una arma de foc, van començar a pegar trets per un conflicte amb la droga.