Dos cotxes cremats en una mateixa ciutat i en poques hores de diferència. Això és el que ha passat aquest cap de setmana a Tarragona. En menys de 24 hores, els Bombers de la Generalitat han hagut d’actuar aquest dissabte en dos incendis de vehicles als barris de Ponent de la capital del Tarragonès, a poc més d’un quilòmetre l’un de l’altre. El més inquietant és que el segon automòbil havia estat robat aquest mateix dissabte.

Dos cotxes calcinats als barris de Ponent de Tarragona en poques hores

El primer incendi es va produir al voltant de les cinc de la matinada d’aquest dissabte al carrer Vint del barri de Bonavista, segons va avançar el Diari de Tarragona. Fins al lloc dels fets es va desplaçar un camió de Bombers per apagar el foc. El cotxe, un Volkswagen Golf, va quedar completament calcinat fruit de les flames. L’incendi no va afectar cap altre vehicle ni cap element proper. Tampoc va haver-hi ferits.

Cap a les 23.35 hores d’aquest dissabte, els Bombers de la Generalitat van rebre un nou avís per un cotxe cremant al carrer Riu Onyar del barri de Camp Clar, a pocs metres de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Ponent. Fins al lloc es va desplaçar una dotació, que va apagar les flames ràpidament. El cotxe, un Opel Astra que semblava abandonat a la via, també va quedar completament calcinat. Aquest incendi tampoc va afectar altres vehicles ni elements al voltant i no va tenir ferits.

En aquest segon incendi, també es va desplaçar una patrulla de la Guàrdia Urbana de Tarragona. Els agents van inspeccionar la propietat del vehicle i van descobrir que s’havia denunciat el seu robatori el mateix dia poques hores abans. Ara, hauran d’investigar les causes dels dos incendis, descobrir-ne els autors i saber qui el va robar i que van fer amb ell fins que va aparèixer calcinat.