Dues mans humanes han aparegut aquest dimarts a la platja de dunes de Calahonda, a la costa malaguenya. Tot sembla indicar que aquestes restes humanes pertanyen a Natalia, la dona colombiana de 46 anys que va morir esquarterada per la seva exparella a Marbella. El seu cadàver va aparèixer flotant al mar Mediterrani sense mans ni cap i amb un gran tall a l'abdomen. Des d'aleshores, els agents de la Guàrdia Civil ha muntat un operatiu de cerca per trobar les parts del cos que encara falten. 

Cap a les 15.15 hores, una persona que es trobava en aquesta platja ha alertat els cossos de seguretat perquè havia trobat a la sorra el que semblava que era una mà humana. Una hora després, els agents de la Guàrdia Civil que s'havien desplaçat fins al lloc han trobat la segona mà. Les restes humanes han aparegut a diversos quilòmetres de Marbella, segurament arrossegats per la marea. Des de feia sis dies s'estaven buscant aquestes restes a les platges properes al lloc del crim.

Tot i que semblava difícil en un primer moment identificar la víctima, es va poder saber ràpidament per la confessió de l'autor del crim. L'home havia estat detingut per la desaparició de la seva exparella, de qui feia hores que no se'n sabia res. Davant els agents, va confessar que havia matat la dona, l'havia esquarterat i l'havia llençat al mar. Les proves d'ADN van confirmar que era el cadàver que havia aparegut hores abans a la platja de Las Cañas.

Havien mantingut una relació de cinc mesos

Natalia i el seu assassí, Leonel, també de nacionalitat colombiana i 45 anys, havien mantingut una relació de cinc mesos que ella havia decidit trencar el passat mes de novembre. La dona l'havia denunciat per maltractaments i el jutge en va decretar una ordre d'allunyament. Malgrat això, ell no parava de molestar-la i trucar-li per telèfon, cosa que tenia prohibida. Finalment, la va acabar matant. Els investigadors creuen que hauria comès el crim després que ella es negués a tornar amb ell. Un cop assassinada, li hauria tallat el cap i les mans per dificultar-ne la identificació. A més, li hauria tallat l'abdomen per intentar que el cos s'enfonsés al mar.