Una dona de 42 anys hauria mort apunyalada pel seu exmarit a Màlaga si no fos per la ràpida intervenció de les dues filles menors, que es van interposar al mig per evitar-ho. Tot i això, l’agressor li va aconseguir clavar vuit ganivetades per l’esquena i deixar-la ferida, però no es tem per la seva vida. L’home, i pare també de les nenes, es va ferir en l’atac i els policies el van poder detenir després de seguir el rastre de sang que havia deixat durant la fugida.

Les filles menors eviten que la seva mare mori apunyalada pel seu pare

Els fets van tenir lloc aquest passat dilluns poca abans de les nou del vespre, quan la víctima, una dona de 42 anys, tornava a casa de la feina. El seu exmarit, un home de 48 anys de qui en feia dos que s’havia separat, coneixia els seus horaris i l’estava esperant al replà amb la intenció d’entrar al domicili. La dona s’hi va negar i va començar una forta discussió entre els dos, fins al punt que l’home va treure una navalla que portava amagada a la butxaca i la va començar a apunyalar.

Les dues filles menors van sentir el rebombori al replà, van mirar per l’espiell i van veure com el seu pare li estava clavant punyalades a la seva mare sense parar. Les dues nenes van sortir corrent i es van posar al mig per impedir-ho. Van començar a cridar demanant ajuda als veïns, situació davant la qual l’agressor va fugir corrent. Tot i això, ja li havia clavat vuit ganivetades a la seva exparella, qui va ser traslladada a un centre hospitalari en estat greu. La seva evolució, però, és bona i ja no es tem per la seva vida.

L'home acabava de sortir de la presó i havia estat denunciat per maltractament

Durant l’agressió, l’exmarit es va fer un tall a l’avantbraç que va fer que deixés anar una reguera de sang durant la fugida. Això va permetre els agents seguir el seu rastre i trobar-lo amagat en una espècie de séquia. L’home sagnava abundantment i els policies li van haver de fer un torniquet perquè no es dessagnés. Va ser detingut i traslladat a dependències policials per ser interrogat i passar a disposició judicial.

L’home, acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa, acabava de sortir de la presó, segons ha avançat Diario Sur. Compta amb un llarg historial delictiu i nombrosos antecedents, també per violència de gènere. De fet, la víctima l’havia denunciat fins a quatre vegades per maltractaments entre el juny de 2019 i l’agost de 2020 i havia tingut mesures judicials de protecció fins a principis de 2022.