No la podia localitzar i li devia molts mesos de lloguer. Així va patir la propietària d'un pis a Gijón (Astúries) abans de saber que la seva inquilina era morta. Ho van descobrir durant el desnonament de l'habitatge aquest dijous a les 11.20 hores, al carrer Sant Joan del barri de Contrueces de la ciutat. Allà es van presentar les autoritats judicials juntament amb la Policia Local per fer fora a la dona, A.P.V., de 45 anys que feia mesos que no li pagava l'arrendament ni li agafava el telèfon, però l'únic que van trobar va ser el seu cadàver en avançat estat de descomposició. Des de la comissaria de policia de Gijón han assegurat que tenen sospites que podia portar força mesos morta.

No podia pagar el lloguer un cop morta i no s'observen signes de violència

Una cop les autoritats van entrar a l'habitatge, van trobar-se a la dona estesa i morta, amb el cos molt descompost. En aquell moment, la Policia Local de Gijón va donar avís a la Policia Nacional, que és la competent en aquests casos i la que s'està encarregant de la investigació. Els agents municipals han comunicat que es desconeixen les causes de la mort, però han confirmat que no han trobat "indicis de violència o criminalitat al pis". El cadàver ha estat traslladat a l'Institut de Medicina Legal per realitzar-li l'autòpsia i esclarir les causes del decés.

El desnonament (que va ser per la qual cosa la van descobrir morta) va ser promogut per la propietària de l'habitatge. Principalment, perquè portava mesos sense pagar-li el lloguer i no podia contactar amb ella. L'arrendatària va anar al pis amb la policia i la comissió judicial per procedir a l'execució de l'ordre judicial. Tot i que no esperava trobar aquest desenllaç, va descobrir el perquè dels impagaments reiterats i l'impossibilitat de localitzar-la.