Troben l'Adam, un noi menor desaparegut a Blanes, Selva, sense deixar rastre el passat 21 d'abril.

Apareix l'Adam, el noi de 14 anys

Dimecres passat dia 28 d'abril van saltar les alarmes quan els Mossos d'Esquadra van publicar les dades i la fotografia d'un noi de 14 anys, l'Adam, que havia desaparegut. El cos policial demanava col·laboració ciutadana per trobar-lo, ja que portava des del 21 d'abril desaparegut, feia una setmana.

Desaparegut a Blanes fa dues setmanes

L'Adam, que fa 1,82 metres i té els cabells negres i els ulls marrons, ha aparegut finalment aquesta setmana, després de més de quinze dies.

Els Mossos d'Esquadra han desactivat l'alerta aquest matí, informant que el noi ha estat localitzat sa i estalvi i els pares han confirmat que la seva marxa va ser voluntària.

Una desaparició que segueix sense resoldre's és la de les petites Anna i Olivia, les nenes de Tenerife segrestades el passat dimarts dia 27 d'abril pel seu pare, Tomás Gimeno.

Sense rastre de l'Anna i l'Olivia

Un cas que té amb el cor encongit a tota la població canària.

Després d'escorcollar dos cops la casa de l'home de 37 anys a Igueste de Candelaria, encara no se sap on van poder anar tots tres aquella tràgica nit de dimarts, quan la mare, Beatriz Zimmermann, va rebre una trucada del seu ex assegurant-li que no tornaria a veure les seves filles.

Des de llavors un ampli dispositiu de cerca treballa de forma constant per trobar-les, sense èxit.

Anna Olivia Gimeno Zimmermann Niñas Tenerife

Encara busquen l'Anna i l'Olivia, segrestades pel pare el passat dimarts / SOS Desaparecidos

El vaixell en què es va veure que l'home salpava va aparèixer buit i a la deriva l'endemà, amb restes de sang al seu interior, que van resultar ser del segrestador i no de les nenes, com es temia al principi.

La mare no perd l'esperança i la població tinerfenya s'ha bolcat en el seu cas, mostrant suport i afecte a la família que ha perdut les seves nenes.