Un virulent incendi calcina un pis de Barcelona aquest dijous al matí. Les flames sortien des d'un dels habitatges del carrer de Fluvià número 135, a la cruïlla amb Pere IV, a la zona del barri Provençals de Poblenou. Un ciutadà a les xarxes socials és qui ha donat la veu d'alarma després que una columna de fum amb un foc molt aparatós inundés tota la zona. Aquests fets s'han produït cap un quart de nou.

Un incendi molt espectacular sense víctimes ni danys estructurals

El foc s'ha decretat a primera hora del matí i cap a les nou ja estava completament extingit. Segons han informat fonts municipals a ElCaso.cat, s'han traslladat fins al lloc cinc dotacions de Bombers de Barcelona, que és la sortida bàsica del cos en aquestes emergències. Una persona ha estat assistida per inhalació de fum en el moment pels serveis sanitaris. Tot i l'aparatós de l'incendi no hi ha hagut ferits greus ni s'ha necessitat confinar els veïns. La Guàrdia Urbana també s'ha traslladat fins al carrer Fluvià amb diverses patrulles.

Els agents de Bombers de Barcelona han realitzat les feines posteriors a l'extinció de l'incendi. Han determinat que l'estructura no havia estat afectada i ja s'han retirat del lloc dels fets. L'aparatós i llampant de l'incendi, amb flames i fum sortint a la cruïlla entre el carrer Fluvià i Pere IV, s'ha quedat en això, una simple imatge visual que no ha calcinat, afortunadament, habitatges propers. Ara s'hauran d'avaluar els danys patits al pis, tot i que no a l'edifici.

Foc a Segur de Calafell

Poques hores abans d'aquest incendi a Barcelona, va produir-se un altre en una zona residencial de Segur de Calafell (Calafell, Baix Penedès). En aquest cas, una dona de 52 anys va perdre la vida després que el foc calcinés part de la seva casa. Les flames van originar-se al menjador de l'habitatge, on va cremar un sofà.