L'atracament perfecte, si no fos per una bona ciutadana que va alertar la policia. Un home va anar a una joieria del centre de Barcelona, a la zona de Plaça Catalunya, aquest dimarts al vespre, cap a un quart de nou, per recuperar un rellotge que va deixar-li a un joier perquè se'l reparés. Però, en arribar al comerç, no podia pagar el cost de la mà d'obra o no volia. El propietari de l'establiment, lògicament, va negar-se a retornar-li l'aparell si no abonava la factura pendent. Això no va agradar l'individu que va començar a mostrar-se agressiu, va treure una arma blanca i va amenaçar-lo, saltant en un moment donat per sobre de l'aparador, segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra a ElCaso.cat. En aquell instant hauria començat a intentar extreure els productes exposats a diferents parts de la botiga.

Una dona va adonar-se'n del robatori i va alertar els Mossos d'Esquadra

Un cop va tenir el comerciant controlat amb amenaces i esgrimint l'arma blanca, va aprofitar per robar-li una desena de rellotges de luxe que estaven exposats per la venda i guardats a l'aparador interior principal de la botiga. Aquests estaven valorats en 21.000 euros, aproximadament. Tot semblava un atracament senzill i perfecte, atès que es trobava dins l'establiment i ningú el veia, o això pensava. Una dona que passejava pel carrer, molt a prop de Plaça Catalunya, va adonar-se'n del robatori amb violència i va alertar els Mossos d'Esquadra.

La dona va trobar una patrulla que habitualment és per aquesta zona tan cèntrica de Barcelona. Després d'explicar-los el que havia vist, els agents van dirigir-se fins la joieria i van corroborar els fets. El lladre intentava fugir en aquells moments amb els rellotges valorats en 21.000 euros i la policia catalana el va enxampar amb les mans al plat. Va acabar detingut per un robatori amb amenaces i violència.