Els Mossos d’Esquadra investiguen un nou incident violent aquesta matinada a l’àrea metropolitana de Barcelona. Concretament, i segons pot avançar ElCaso.cat, els fets s’han registrat al carrer de Joan Raspall, a Sant Feliu de Llobregat, just a la frontera amb Sant Joan Despí, a tocar de la ciutat esportiva Joan Gamper del Futbol Club Barcelona.

Durant la matinada set persones han assaltat un home a cops de puny, puntades de peu i també amb arma blanca. Per causes que s’estan investigant, els set desconeguts han atacat el jove en aquesta zona. Coincideix que se celebrara la primera nit de la Festa Major de Sant Feliu. 

Ferit greu pels cops al cap

El ferit ha caigut a terra inconscient i amb una punyalada al pit i contusions al cap. Tècnics i sanitaris del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) l’han pogut estabilitzar al mateix lloc dels fets, a la via pública, i l’han traslladat a l’hospital Moisès Broggi a Sant Joan Despí. Segons ha pogut saber aquest mitjà, la ferida per arma blanca és lleu, però preocupen les contusions al cap. L’home segueix ingressat en estat greu per un traumatisme cranial, si bé no es pateix per la seva vida. 

Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir els fets i identificar els autors de la brutal agressió. Alguns dels testimonis han aportat informació sobre l’assalt i la descripció dels agressors.

En col·laboració amb agents de les policies locals de Sant Feliu i de Sant Joan Despí, s’ha pogut detenir un dels joves que han participat en l’enfrontament. S’ha detingut a Sant Joan Despí. De moment, la policia catalana no ha facilitat l’edat ni la nacionalitat de l’arrestat. S’està treballant, segons han explicat fonts policials, per identificar i detenir els altres sis participants en la baralla.

Tiroteig a Badalona

Aquest divendres a un quart de deu del vespre, al barri de Sant Roc, a Badalona, s'ha registrat un tiroteig. Segons les informacions a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, un veïns han alertat que un grup de persones estaven al carrer de Còrdova fent trets d’armes de foc. Els testimonis han explicat als policies que el tiroteig era per una disputa entre clans familiars enfrontats i una de les dues parts ha obert foc contra l’altra.

Quan agents dels Mossos, amb efectius d’ordre públic de l’ARRO, han arribat al lloc dels fets, han trobat una baina usada, dues sense disparar i un pot de pastilles amb més bales. Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, no s'ha reportat cap persona ferida. El que sí que s'ha hagut de fer és traslladar una dona a l’hospital per un atac d’ansietat, després del tiroteig.

Nit calenta a l'àrea metropolitana de Barcelona

Aquesta nit un home ha estat assassinat al mig del carrer a Rubí, quan es defensava d'un robatori a la seva botiga, al centre de la ciutat. Dos joves l'han apunyalat diverses vegades. Finalment ha mort. A Barcelona, de matinada, dos agents dels Mossos han resultat ferits en ser atacats per una turba de joves d'un bar llatí del carrer d'Escudellers, a Ciutat Vella.

En un nou episodi del descontrol que viu la ciutat de Barcelona, la matinada de divendres es va registrar una baralla amb pistola i armes blanques al carrer Tuset, a la part alta de la capital de Catalunya.