La Policia Nacional ha detingut un jove de 26 anys per, presumptament, pegar i intentar violar un nen de 9 anys en un bar de València. Afortunadament, el menor va aconseguir fugir i, en qüestió de pocs minuts, van arrestar el pederasta. Es tracta d'un home amb diversos antecedents que ha ingressat a la presó de manera provisional com a presumpte autor dels fets.

L'intent d'agressió sexual va passar el divendres de la setmana passada en un bar de València. La víctima va anar al lavabo cap a les 20:00 i, just en aquell moment, el presumpte agressor, un noi de 26 anys i de nacionalitat espanyola, va anar al seu darrere per agredir-lo sexualment. 

Intenta violar un nen de 9 anys en un bar i marxa del local

Va ser llavors quan li va donar un fort cop al cap i el va obligar a abaixar-se els pantalons per violar-lo. El menor va aconseguir fugir abans que fos massa tard i va demanar ajuda. El presumpte autor dels fets va marxar del local per por que l'enxampessin.

La Policia Nacional va obrir una investigació per esbrinar qui era l'home i el van identificar. També van poder comprovar, gràcies a les càmeres de seguretat, que la versió del nen era coherent: el presumpte violador va anar al lavabo quan va veure que la víctima estava allà.

Detingut per una agressió sexual en grau de temptativa a València

L'endemà, dissabte, el van detenir com a presumpte autor de dos delictes: un d'agressió sexual en grau de temptativa i un altre de lesions al menor. Els agents han pogut comprovar que l'home té molts antecedents, però ca d'ells per delictes sexuals. Després de passar a disposició judicial, es va acordar el seu ingrés a presó de manera provisional fins que se celebri el judici. 

Policia Nacional / Europa Press
La Policia Nacional investiga una agressió sexual en grau de temptativa a un nen de 9 anys en un bar de València: el presumpte autor ha ingressat a presó de manera provisional / Europa Press

El jove de 26 anys ha ingressat a presó de manera provisional 

Segons ha pogut saber el diari valencià Levante EMV, el presumpte autor dels fets podria tenir un trastorn de la conducta que li impedeix controlar els seus impulsos sexuals. No obstant això, aquesta teoria s'ha de corroborar amb un informe forense. 

La Policia Nacional continua amb la investigació oberta per esbrinar més detalls i esclarir els fets. De moment, no ha transcendit la identitat del presumpte pederasta. L'home podria enfrontar-se a penes de presó elevades per un delicte d'agressió sexual en grau de temptativa a un nen menor de 16 anys, uns fets que han causat gran indignació al País Valencià.