L'Antonio David és un nen de 15 anys amb discapacitat que va desaparèixer fa sis mesos en estranyes circumstàncies a Talavera de la Reina (Toledo). La seva mare ha confessat que l'ha matat i, de moment, no han aconseguit localitzar el seu cadàver i ella està en llibertat, uns fets que han causat gran indignació a Morón de la Frontera (Sevilla), el poble on vivia el menor.

Els fets van passar el 12 de setembre i la presumpta autora de la seva mort i desaparició és la Macarena Díaz, la seva pròpia mare. Per causes que encara s'estan investigant, la mare i el seu fill van marxar de Morón de la Frontera.

El rastre del David es perd a Talavera de la Reina

L'últim rastre del David es perd en un hotel de Talavera de la Reina. A les imatges de les càmeres de seguretat es pot veure la Macarena empenyent el seu fill, assegut en una cadira de rodes. Segons les declaracions de la mare, la nit que van dormir a l'hotel, el seu fill ja estava mort i, l'endemà, el va portar el va conduir en direcció a Madrid i és en aquest punt quan es perd el rastre del menor.

L'autora confessa de l'assassinat té dos trastorns mentals

La Macarena, de 40 anys, té problemes psicològics: pateix esquizofrènia i un trastorn bipolar, uns fets que fan que tingui una visió de la realitat distorsionada i que, per tant, el seu relat s'ha d'agafar amb pinces.

Ha donat múltiples versions de la mort del seu fill: primer ha explicat que el va matar ella, després que ho van fer uns familiars seus que eren polítics i que ella era la víctima d'una conspiració, entre d'altres.

Diferents versions de la desaparició i mort del seu fill

També ha donat moltes versions diferents del parador del cos del seu fill: primer va dir als agents que l'havia llençat en unes escombraries als afores de Madrid i, després, que s'havia desfet d'ell llençant-lo per un barranc.

Antonio David Barroso / SOS Desaparecidos

L'Antonio David és un nen de 15 anys que fa sis mesos que ha desaparegut: la seva mare està en llibertat tot i confessar que l'ha matat i s'ha desfet del seu cadàver / SOS Desaparecidos

La mare està en llibertat i viu a Morón de la Frontera

La mare del David va ingressar al psiquiatre i, quan li van donar l'alta, es va decretar la seva llibertat amb càrrecs. Actualment, viu a Morón de la Frontera i ningú sap on està el cadàver del seu fill. Els policies l'han buscat per tot arreu, sense èxit. Qualsevol persona que tingui alguna pista, que no dubti a contactar amb Emergències 112.