Angela Dobrowolski, l'exparella de Josep Maria Mainat, torna a tenir problemes amb la justícia: Fiscalia demana tres anys de presó acusada d'haver cobrat dos xecs bancaris valorats en 4.100 euros del compte del famós exproductor falsificant la seva firma. També li demanen una multa de 3.600 euros per tres delictes diferents.

Segons l'escrit de Fiscalia, els fets van passar l'agost del 2020, dos mesos després que, presumptament, intentés assassinar a Mainat provocant-li una crisi d'insulina. Dobrowolski, en aquest cas, està acusada de tres nous delictes: un d'estafa continuada, un de falsedat documental i un tercer d'ús continuat de document d'identitat autèntic per qui no està legitimat. 

Josep Maria Mainat / EFE
Angela Dobrowolski, acusada d'haver intentat assassinar Josep Maria Mainat, torna a tenir problemes amb la justícia: Fiscalia demana 3 anys de presó per falsificar xecs bancaris / EFE

També va falsificar la firma de la seva germana

El judici serà el proper mes de juliol a Barcelona, ja que, presumptament, va cobrar fraudulentament uns xecs de 4.100 euros que va agafar de la casa de Mainat de Barcelona. Va falsificar la firma de l'exproductor de La Trinca i va posar el nom de la seva germana com a beneficiària.

Després, va anar fins a una sucursal bancària de l'avinguda República Argentina de Barcelona per cobrar-lo, fent-se passar per la seva germana ensenyant el seu DNI i falsificant també la seva firma per cobrar 1.200 euros.

Segons el Ministeri fiscal, en una altra ocasió, va cobrar un segon xec de 2.900 euros amb el mateix modus operandi. Ho va fer tapant-se part de la cara amb una gorra i amb unes ulleres per evitar que la reconeguessin. 

Els múltiples antecedents d'Angela Dobrowolski

Aquesta nova petició de presó se suma als múltiples antecedents d'Angela Dobrowolski, que actualment està en llibertat. Està sent processada per un delicte d'homicidi o assassinat en grau de temptativa per intentar matar Josep Maria Mainat. També està acusada d'haver enviat missatges al mòbil de l'exproductor, tot i que un jutge li havia prohibit comunicar-se amb ell. 

L'exparella de Josep Maria Mainat està en llibertat amb càrrecs

Dobrowolski va ser condemnada a 17 mesos de presó per dos delictes mentre estava en llibertat amb càrrecs: trencament de mesura cautelar i violació del domicili, ja que el gener del 2021 va intentar entrar a casa de Josep Maria Mainat colant-se per la tàpia, tot i que tenia completament prohibit apropar-se a ell. Dels 17 mesos que va ser condemnada, només en va complir dos entre reixes i va tornar a quedar en llibertat amb càrrecs.