El propietari d'un bar de Torredembarra ha estat detingut després que agredís un client pegant-li amb un tamboret al cap. La Policia Local l'ha detingut, acusant-lo d'un delicte de lesions. La víctima de l'agressió va patir dues ferides, per les quals va ser traslladat a l'Hospital de Santa Tecla. Una baralla prèvia entre els dos homes va ser el que va motivar la violenta agressió per part de l'amo de l'establiment a un dels seus clients.

Els clients d'un bar situat al carrer del Mercat, a la localitat tarragonina de Torredembarra, encara se sorprenen davant de la insòlita i violenta situació que van presenciar la nit de dijous passat, 7 de juliol. Per causes que es desconeixen, però que la Policia Local de Torredembarra està investigant, dos homes van protagonitzar una discussió que es va saldar amb un d'ells ferit i traslladat a l'Hospital de Sant Pau i Santa Tecla, i l'altre, detingut com el presumpte autor d'un delicte de lesions.

El propietari del bar va deixar fora de combat un client colpejant-lo amb un tamboret

Els fets van ocórrer entre les deu i les onze de la nit, en un establiment del carrer del Mercat, a Torredembarra. L'acusat, i propietari del bar, és un home de 43 anys que, per motius que es desconeixen, va mantenir una acalorada baralla amb un client, un altre home de 56 anys, segons ha informat el Diari de Tarragona. En el punt més àlgid de la discussió, l'amo del bar, presumptament, va agredir el client, que estava d'esquena, colpejant-lo fortament al cap amb un tamboret del local, deixant-lo fora de combat. Aquest fet va provocar a la víctima dues lesions de certa consideració i va suposar, per a l'agressor, una detenció. Un testimoni de la discussió va alertar la Policia Local, que es va personar al lloc dels fets juntament amb una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La víctima de l'agressió va perdre la consciència, i va patir una contusió cranial i un enfonsament ossi

El client del bar, i víctima de l'agressió, va quedar inconscient durant un breu període de temps a causa del fort cop al cap amb el tamboret, un objecte contundent. A més, la víctima també va patir una contusió cranial i un enfonsament ossi. Segons ha pogut saber el mitjà tarragoní, en personar-se al bar els sanitaris, la víctima ja havia obert els ulls i fins i tot va rebutjar l'assistència mèdica, encara que els tècnics del SEM mostraven preocupació per la contusió amb el tamboret. Per aquesta raó, i malgrat que la víctima no volia ser atesa, els sanitaris del SEM van traslladar a l'home fins a l'Hospital de Santa Tecla perquè examinessin millor el cop i poguessin descartar alguna lesió de més gravetat.

El presumpte agressor ha estat detingut per un delicte de lesions

La Policia Local, que es va personar al lloc de l'incident juntament amb l'ambulància, va comprovar el lloc i les circumstàncies que havien portat a la discussió. El testimoni del client que va cridar alertant de la discussió va ser suficient perquè els agents detinguessin el propietari del bar, a qui acusen de ser el presumpte autor d'un delicte de lesions.