Ainhoa Pareja va saltar a la fama amb la seva aparició a Gran Hermano l'any 2003 i, quan va sortir del programa, es va mantenir en l'anonimat. Ha sortit a la llum com és la seva nova vida 19 anys després d'aquest popular concurs, que és ben diferent de quan va entrar a la casa de Guadalix de la Sierra: porta una vida allunyada dels mitjans de comunicació i és una aficionada a les flors.

Ainhoa Pareja va protagonitzar moments molt populars al concurs de Gran Hermano. Anys més tard, va entrar a Gran Hermano: el reecuentro per tornar a competir amb els seus antics rivals.  De fet, gràcies a aquest programa de Telecinco, es va enamorar de Pepe Herrero, un altre concursant de la casa que va guanyar la setena edició del concurs musical. Després de més de dos anys, van acabar tallant i, de fet, ella mateixa va explicar com va ser de complicada la ruptura a Sálvame.

Ainhoa Pareja / Instagram ainhoapareja

Ainhoa Pareja va participar a Gran Hermano fa 19 anys i actualment té una vida allunyada de la televisió i de la pressió mediàtica a Madrid  / Instagram ainhoapareja

De teleoperadora, a cantant, a treballar en una floristeria

Després d'aquestes últimes aparicions públiques, va decidir allunyar-se del món de la televisió i va optar per portar una vida allunyada de la pressió mediàtica. De fet, la seva vida no ha parat d'agafar trajectòries diferents en el seu món laboral: abans de fer-se famosa, era teleoperadora, després va passar a col·laborar a Telecinco i, actualment treballa en una floristeria de Madrid.

Ainhoa Pareja s'ha casat i comparteix el seu dia a dia a les xarxes socials

De fet, Ainhoa Pareja no dubta a mostrar a les seves xarxes socials com és la seva nova vida i el seu amor cap a les plantes i les flors, ja que el seu negoci segueix l'estil de decoració del fengshui, que és una filosofia xinesa que consisteix a organitzar l'espai d'una determinada manera per aconseguir harmonia. Però el seu amor no només és cap a les flors i, de fet, fa més de 10 anys que té parella, amb qui es va casar fa poc i amb qui comparteix fotos al seu compte d'Instagram mostrant el seu dia a dia.

La nova vida de Bea 'la legionaria' de 'Gran Hermano'

L'Ainhoa no és l'única concursant de Gran Hermano que ha canviat completament la seva vida. Recentment, també ha sortit a la llum la nova vida de Bea 'la legionaria', que acaba de passar per problemes econòmics per culpa de la covid-19, ja que es va quedar sense feina i va acumular un deute de 2.500 euros. Afortunadament, ja està treballant de nou i assegura que tornarà tots els diners que deu.