Un jove de 22 anys ha estat detingut per violar una menor al mig del carrer a Logronyo: l'han aconseguit arrestar gràcies a la col·laboració ciutadana d'un grup de persones que es trobaven al lloc dels fets.

Agressió sexual a una menor a Logronyo

La Policia Nacional ha detingut un jove com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual cap a una menor de 15 anys, a qui va abordar en un cèntric parc de Logronyo quan la noia tornava a casa seva. El detingut és un home nacionalitat espanyola i de 22 anys, que va aprofitar que la jove anava sola pel carrer per agredir-la sexualment.

El violador va començar a perseguir la seva víctima pel carrer

Els fets van passar el dissabte de la setmana passada cap a les 2:00 al carrer Villamediana de Logronyo quan el presumpte violador va començar a seguir la seva víctima pel carrer. Es va acostar a ella i la va agafar fortament pel coll, posant-li el colze a l'altura de la gola perquè no pogués respirar i, seguidament, va començar a fregar els seus genitals als glutis de la víctima mentre ella cridava demanant auxili.

Un grup de joves el va aconseguir retenir fins que va venir la Policia

Diversos joves van sentir els seus crits i es van acostar ràpidament al lloc dels fets i, quan el presumpte agressor els va veure, la va deixar anar i va començar a córrer en direcció al parc del Carme. Afortunadament, el van aconseguir retenir i, immediatament van trucar a la Policia, demanant que anessin fins al parc on es trobava el presumpte agressor sexual.

Agent Policia Nacional / Europa Press

Un home de 22 anys i d'Alcalá de Henares (Madrid) ha estat detingut per agredir sexualment una menor de 15 anys al mig del carrer a Logronyo (Rioja) / Europa Press

Després, van anar a calmar la víctima, que estava patint un atac d'ansietat i, quan van arribar els agents, van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte contra la llibertat sexual.

És d'Alcalá de Henares i no té antecedents

El detingut, amb domicili a Alcalá de Henares (Madrid), no té antecedents policials i, com la majoria de violadors, tampoc pateix cap mena de malaltia degenerativa ni cap problema mental. 

La Policia Nacional recomana denunciar els delictes contra la llibertat sexual

La Policia Nacional ha recomanat denunciar sempre aquests fets i ha recalcat que "cap persona ha de sotmetre's a cap mena de coacció o d'agressió contra la seva llibertat sexual, ja que aquest tipus d'actituds han d'erradicar-se sense cap disculpa. D'aquesta manera es poden evitar que altres dones, i sobretot menors d'edat amb menys capacitat d'enfrontar-se al seu agressor, es vegin en aquesta situació o similars", conclouen els policies.