Una dona s'ha salvat d'una agressió sexual a Casp (Saragossa) gràcies a un clauer antivioladors. La Guàrdia Civil ha aconseguit detenir l'agressor i ja està en llibertat.

Un home intenta violar una jove a Casp

Tot va començar quan la víctima estava amb les seves amigues en un bar de Casp, un municipi a prop de Saragossa. El presumpte violador, un home d'origen pakistanès que respon a les inicials K.M.U., les va començar a molestar.

L'agressor sexual la va atacar quan estava entrant a casa

Al cap d'una estona, les joves van sortir del local, sent seguides pel presumpte agressor sexual. Les seves amigues van marxar a casa al cap de poc i la víctima es va quedar sola al carrer, sent seguida pel presumpte violador sense que ella se n'adonés, ja que es va amagar darrere uns contenidors.

Clauer amb un botó d'alarma per situacions d'emergència

Quan la jove estava a punt d'entrar al portal de casa seva, l'home se li va tirar a sobre i la va intentar violar, però no ho va aconseguir gràcies al clauer de la seva víctima, segons avança El Periódico de Aragón. El motiu? El seu clauer tenia una alarma d'emergència que, quan la picaves, comença a fer un soroll molt fort per espantar l'agressor. Així doncs, el presumpte violador, quan va sentir l'alarma, va fugir del lloc dels fets i no va aconseguir agredir la seva víctima.

Detingut per agressió sexual en grau de temptativa

Després dels fets, la dona va anar a la Guàrdia Civil per denunciar els fets: no coneixia de res el seu agressor i els va facilitar una descripció detallada perquè els policies el localitzessin com més aviat millor. L'endemà el van aconseguir identificar i detenir com a presumpte autor d'una agressió sexual en grau de temptativa.

Guardia Civil No Pasar / Europa Press

Un home intenta violar una jove a Casp i se salva gràcies al seu clauer antivioladors. L'home ha estat detingut per temptativa d'agressió sexual / Europa Press

Un violador en llibertat a Casp

L'home va passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat provisional perquè l'agressió no es va acabar a consumar. Així doncs, hi ha un violador en llibertat a Casp, un fet que preocupa a les ciutadanes del municipi. 

La Guàrdia Civil ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. El presumpte violador es podria enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte de temptativa d'agressió sexual.

'El Prenda' reconeix la violació de La Manada als Santfermins

Aquest no ha estat l'únic succés relacionat amb les violacions en els darrers dies i, fet, aquesta setmana, un dels violadors de La Manada, després d'estar anys dient que la víctima de l'agressió sexual s'ho estava inventant tot, ha escrit una carta demanant perdó pels fets i reconeixent que és un violador, un gest que ha estat molt criticat, ja que moltes persones pensen que ho ha fet per aconseguir permisos penitenciaris i sortir abans de la presó.