Els Mossos d’Esquadra mantenen oberta una investigació per localitzar i detenir l’autor o els autors de l’agressió sexual que va patir una noia de 16 anys la nit de la Castanyada, el passat 31 d’octubre, a Igualada, a la capital de l’Anoia. La jove va ser assaltada a l’exterior de la discoteca Epik i després abandonada violada, despullada i apallissada.

De manera paral·lela, els Mossos han detingut un home que va atacar una noia en un portal d'Igualada la nit del 4 al 5 de novembre.

Violada, apallissada i despullada en un descampat

La primera agressió, on van atacar una noia de 16 anys, es va produir la nit de la Castanyada en un dels polígons d'Igualada. Un camioner que la va trobar va fins i tot donar-la per morta. Va poder ser estabilitzada i traslladada molt greu a l’hospital de Sant Joan de Déu, on se segueix recuperant de les ferides després d’haver estat intervinguda quirúrgicament diversos cops. Fonts de la família han confirmat que perdrà part de l’audició i haurà de portar audiòfons quan pugui sortir de l’hospital

Sense novetats de l’agressió sexual a la menor d’Igualada

Ja fa gairebé 20 dies de la brutal agressió sexual i els Mossos d’Esquadra mantenen en absolut hermetisme l’avenç de les investigacions, si n’hi ha. De moment, la policia catalana i els agents de la Unitat Central d’Agressions Sexuals (UCAS) no han detingut a ningú i les línies d’investigació que tenien, de les persones que havien tingut contacte amb la noia, sembla que s’han esgotat sense resultat. 

Els investigadors estan obrint noves vies, com la possibilitat que fos assaltada per un desconegut. El modus operandi, la brutal agressivitat que va patir la jove, també podrien apuntar en aquesta línia.

Nova agressió sexual a Igualada

Paral·lelament, i tal com ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Igualada han pogut resoldre una segona agressió sexual que es va produir també a la capital de l’Anoia aquest mes. Els fets van passar la nit del 4 al 5 de novembre, quan un home va atacar una noia per fer-la entrar a la força en un portal d'un carrer d'aquest municipi.

Ja a l’interior de la finca, l’home, de 39 anys i de nacionalitat marroquina, va fer tocaments a la dona i va consumar l’agressió, tot i que va acabar escapant quan va ser descobert per un veí del bloc que va sortir de casa seva i que li va cridar l’atenció. L’home va escapar. Tres dies després de l’agressió sexual, que hagués pogut anar a més si no hagués sigut pel veí que va fer marxar l’agressor, els Mossos d’Esquadra van poder identificar i detenir l’autor de l’agressió. 

L’agressor, reconegut per la víctima

La víctima va reconèixer fotogràficament el presumpte autor dels fets, Lakhadar J., que tenia antecedents, i també durant la roda de reconeixement que es va organitzar en seu judicial. El jutge de guàrdia d’Igualada va ordenar l’ingrés a presó de l’home. Fonts policials descarten, ara per ara, que l'home arrestat pugui estar relacionat amb l'atac a la noia de la discoteca Epik.