El Centre Comercial Montigalà va viure aquest dimecres al matí moments de màxima tensió a causa de l'atracament violent a punta de pistola que es va produir al MediaMarkt. Cap a les deu del matí, tres motocicletes es van aturar just a l'entrada sud del recinte i, sense treure's els cascos per amagar el seu rostre, els motoristes van entrar corrent a la botiga de tecnologia que hi ha just en el primer local. Els assaltants portaven una pistola amb la qual van anar directament a encanonar l'agent de seguretat que hi havia al costat de la porta, tal com es pot veure a les imatges de les càmeres de videovigilància a les quals ha pogut tenir accés ElCaso.cat.

 

Un dels lladres es va quedar controlant el vigilant perquè no intentés impedir el robatori, un altre va anar cap al taulell on hi havia els treballadors i un altre va donar una volta per la botiga. Posteriorment, els tres lladres van començar a emplenar les motxilles que portaven amb tots els telèfons mòbils que van poder. Mentrestant, els clients que hi havia a la botiga van mirar de fugir en veure la situació. Fins i tot, es pot veure com una persona intenta entrar a l'establiment i en adonar-se que l'estaven atracant fa mitja volta i marxa. En poc més d'un minut i mig, els lladres surten corrent del local, agafen de nou les motocicletes i fugen del lloc.

Els Mossos busquen els atracadors

La ràpida actuació dels lladres va fer que els vigilants de seguretat arribessin quan ja havien comès l'atracament i havien fugit. Després de donar l'avís, els Mossos d'Esquadra també es van desplaçar fins al lloc dels fets i es van posar a investigar l'atracament per tal de localitzar i detenir els lladres. Les motos amb les quals van fugir havien estat robades a Badalona i van aparèixer abandonades poc després en un carrer proper. De moment, no se'ls ha pogut identificar i tampoc se sap del cert si l'arma de foc que van utilitzar era real o simulada.