Nova agressió homòfoba a Madrid a plena llum del dia: vuit homes amb passamuntanyes agredeixen un noi de 20 anys amb una navalla i li marquen el cul amb un ganivet escrivint-li "maricón".

Agressió homòfoba a plena llum del dia al barri de Malasaña de Madrid

Els fets han passat aquest diumenge a la tarda, cap a les 17:00,  al barri de Malasaña de Madrid. Segons el testimoni de la víctima, vuit homes vestits de color negre i amb passamuntanyes, per evitar ser reconeguts, el van assaltar al portal de la seva pròpia casa.

"Asqueroso, comemierda, maricón, anticristo"

El van agredir tallant-li el llavi amb una navalla i, a més, amb un ganivet li van marcar el gluti escrivint-li "maricón". Els presumptes agressors van entrar al portal a la vegada que la víctima i el van començar a insultar i a agredir físicament dient-li "asqueroso", "comemierda" i maricón", segons avança ElDiario.es.

Li van marcar el cul amb una navalla escrivint-li "maricón"

Després el van fer caure a terra i, mentre li deien que era l'"anticrist", el van despullar de cintura cap a sota i el van començar a marcar amb un ganivet al gluti, causant-li lesions en escriure "maricón".

La Policia Nacional investiga el delicte d'odi

De moment, es desconeix quina era la relació dels presumptes agressors amb la víctima i la Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Es desconeix si hi ha cap detingut amb relació amb els fets i els presumptes agressors es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades per un delicte d'odi.

Policía Nacional / Policía Nacional

Investiguen una agressió homòfoba a Madrid: vuit encaputxats han pegat i marcat amb una navalla un noi de 20 anys al barri de Malasaña / Policia Nacional

Una altra agressió homòfoba a Lloret de Mar

Malauradament, aquesta no ha estat l'única agressió homòfoba dels darrers dies i, de fet, a Lloret de Mar (Selva), fa uns dies, també hi va haver una que va acabar amb un home detingut que, presumptament, va agredir i amenaçar un home amb insults homòfobs al parc aquàtic Water World. El presumpte autor dels fets és un veí de Sant Quintí de Mediona (Alt Penedès).

Sis detinguts a Jaén per fets similars: ja estan en llibertat

A Jaén, fa dues setmanes, també van detenir sis persones que, presumptament, el van agredir per la seva condició sexual: li van treure la camisa, el van llençar contra una font, li van llençar begudes a sobre i fins i tot li van orinar a sobre. Després de ser arrestats, van passar a disposició judicial i van quedar en llibertat amb càrrecs.

Crim de la Corunya

A la Corunya estan investigant una agressió mortal al Samuel, un jove homosexual a qui van matar d'una pallissa el mes de juliol. Tot i que els presumptes assassins neguen que es tracti d'un crim homòfob, abans, durant i després de l'agressió mortal, van insultar al jove de 24 anys amb insults homòfobs com "maricón" i, de fet, un dels presumptes autors dels fets va dir que "tenia un problema amb els gais". Per aquests mateixos motius, els policies estan intentant reunir proves per poder demostrar si es tracta d'un delicte d'odi.