El poble d'Almagro, situat a Ciudad Real (Castella-la Manxa), es troba consternat després que hagi sortit a la llum la brutal agressió que va patir una jove veïna del municipi que, a més, estava embarassada en el moment dels fets. La noia, de només 22 anys, ha estat víctima d'una pallissa i d'un intent d'homicidi per part de la seva pròpia família, la qual l'hauria intentat matar, i li hauria provocat serioses lesions, a partir d'agressions físiques i d'introduir-li objectes a la vagina després de saber que la noia mantenia una relació amorosa. Els agents de la Benemèrita han detingut quatre persones que, presumptament, estan relacionades amb aquests terribles fets, i que serien la mare de la víctima, els seus avis i un dels seus tiets, segons ha sabut el mitjà NIUS. La víctima va requerir assistència hospitalària arran de la brutal agressió. 

La família de la jove va agredir-la i intentar matar-la perquè no aprovava la relació que tenia 

La jove, de 22 anys, ja tenia una filla de quatre anys fruit d'una relació anterior, i havia iniciat feia temps una relació amorosa amb un home que la seva família no aprovava, ja que, segons aquesta, la vida sentimental de la noia no s'adequa a les tradicions familiars, vinculades a l'ètnia gitana. La família acostumava a insultar i amenaçar la jove a causa d'aquest motiu, però no constaven fets tan violents com els del passat cap de setmana.

La terrible agressió va produir-se el passat diumenge, 28 d'agost, al domicili familiar, en el qual presumptament estaven la víctima, la seva filla petita i els familiars detinguts, la mare, els avis i un tiet. Allà, en presència de la petita, es va iniciar una intensa i acalorada discussió sobre la vida sentimental de la jove, que ràpidament va desembocar en una desproporcionada pallissa. Segons el testimoni de la víctima, durant la discussió, la seva mare i la seva àvia van subjectar-la dels braços, mentre el seu avi i el seu tiet l'agredien físicament. Després de causar-li nombroses contusions, els dos homes, presumptament, van introduir-li el puny i part del braç a la vagina, provocant-li un esquinç vaginal i un fort sagnat. 

La jove va ser traslladada d'urgència a l'hospital

La pallissa va suposar a la jove nombroses lesions i contusions per tot el cos, entre elles l'esquinç vaginal, sent necessari que la víctima fos atesa en un centre hospitalari. La dona va ser traslladada al centre de salut del poble, però un cop allà van derivar-la urgentment a l'Hospital General de Ciudad Real, on va ser atesa i roman ingressada. Fins allà també van traslladar-se els agents de la Guàrdia Civil, que van prendre declaració a la víctima, la qual, posteriorment, ha servit per a dur a terme la detenció dels seus familiars i presumptes agressors. 

Llibertat per l'avi i el tiet, mentre la filla de la víctima està en una casa d'acollida

La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres, 31 d'agost, als quatre familiars de la víctima presumptament relacionats amb l'agressió. L'avi ha estat acusat d'un presumpte delicte de lesions, i el tiet d'un presumpte delicte d'homicidi en grau de temptativa. Tanmateix, no ha transcendit quins delictes s'imputen a la mare i a l'àvia de la jove. El jutge ha decretat, però, la llibertat pel tiet amb una ordre d'allunyament, mentre que l'avi ha hagut de ser ingressat a l'hospital per un problema cardíac. El mitjà NIUS també relata que la filla de la víctima, que va presenciar la pallissa, es troba en aquests moments en una casa d'acollida, on estarà fins que la seva mare rebi l'alta; la petita, pel que sembla, també va ser víctima d'una agressió física, ja que la seva àvia va mossegar-la