Nova agressió sexual a Barcelona. En aquest cas, al barri del Raval. La Guàrdia Urbana ha detingut un home acusat de forçar una dona per mantenir relacions sexuals i després intentar que li fes una fel·lació en una lavabos públics de la ciutat. Segons han explicat fonts policials a ElCaso.cat, la noia havia conegut al presumpte autor dels fets en una discoteca i, més tard, van anar-se'n junts fins a un hotel proper que lloga habitacions per hores. Un cop allà, ella va negar-se a tenir sexe amb ell, però finalment va acceptar, tal com consta a les declaracions fetes per la noia als agents municipals, per por. Els fets s'han produït aquest divendres de matinada, cap a dos quarts de set. 

Però, després de mantenir relacions, tot i que volia, la dona va sortir de l'hotel amb l'home. Un cop al carrer, l'individu va proposar-li que li fes una fel·lació en uns lavabos públics del barri del Raval. No sense reticències, van ficar-se tots dos en uns banys. Un cop allà, ella va dir prou. El presumpte autor dels fets davant la negativa, va començar a agredir-la físicament perquè li realitzés el sexe oral. La discussió anava pujant de to fins que, segons han apuntat fonts policials, va sonar l'alarma dels lavabos i ella va trobar una manera d'escapar d'allà corrent. El senyal acústic d'aquests espais públics no són per evitar agressions, sinó que sonen quan una persona porta molt de temps a dins fent les seves necessitats, per tal que no es quedi molta estona allà. 

La dona arriba a comissaria i els agents detenen l'home

Una vegada va aconseguir fugir dels lavabos públics del Raval, la dona va començar a córrer tan ràpid com va poder per demanar ajuda. Així, va aconseguir arribar a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Barcelona de les Rambles. Allà, els agents van sentir les seves declaracions i el relat dels fets. També va donar-los una descripció detallada del suposat agressor i, amb això, els policies van sortir al carrer per localitzar-lo. En poca estona, el van trobar i va quedar detingut per un presumpte delicte d'agressió sexual. Tant la víctima com l'arrestat són majors d'edat