Dos nois detinguts per la seva presumpta implicació en una agressió sexual a una jove a Terrassa. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, els Mossos d'Esquadra investiguen una violació per submissió química a la ciutat ocorreguda el passat dissabte 13 de maig de matinada. S'han detingut dos joves, d'origen magrebí, però tot apunta que un seria l'autor dels fets i l'altre un col·laborador necessari. Tanmateix, en aquests moments es desconeixen més dades de com es va perpetrar l'atac, més enllà de les drogues utilitzades per inhibir la noia.

Els fets van produir-se la matinada del dissabte 13 de maig en una zona lúdica de Terrassa i, segons ha pogut saber aquest mitjà, la noia també seria veïna de la ciutat. Tot apunta que primer la van drogar i després la van portar, sense que oposés cap resistència per les substàncies psicoactives que havia pres, cap a un pis proper. Un cop allà, un dels arrestats la va agredir sexualment. A primera hora del matí, la noia va aparèixer al parc de Vallparadís desorientada i va haver de ser atesa pels sanitaris. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i s'ha descartat que es tracti d'una violació múltiple.

Drogada de festa i agredida en un pis de Terrassa

L'agressió sexual, a més, s'hauria produït mentre la noia, veïna de Terrassa, estava de festa en una coneguda zona d'oci de la ciutat. Sembla que aquella matinada de dissabte la jove va ingerir accidentalment algun tipus de droga que la va anul·lar completament. Després l'haurien traslladat a un domicili i l'haurien violat, tot i que només un d'ells, per la qual cosa s'ha remarcat que no es tracta d'una agressió conjunta. Els dos detinguts, que viuen d'ocupes en un traster del carrer Eugeni Dalmau, i la víctima són tots majors d'edat. Després de passar a disposició judicial, el presumpte autor de la violació ha ingressat en presó provisional, mentre l'altre noi ha quedat en llibertat a l'espera d'una eventual citació davant el jutge.