Un noi de 28 anys està greument ferit a l'hospital per un accident al tren de la bruixa a la fira d'Alaquàs (València). La víctima és un animador que estava disfressat d'Ànec Donald i no tenia contracte laboral. Afortunadament, els nens de l'atracció han quedat il·lesos i la Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes d'aquest fatal accident.

Els fets van passar el divendres de la setmana passada a Alaquàs, un municipi a prop de València. Segons avança el diari valencià Levante EMV, la víctima és un jove de 28 anys que treballava sense contracte a l'atracció del tren de la bruixa de la fira d'aquesta localitat.

Estava fent tasques d'animació disfressat d'Ànec Donald

L'home estava fent tasques d'animació amb una disfressa d'Ànec Donald. Es posava als costats de l'atracció i, quan passaven els vagons, feia les típiques bromes del tren de la bruixa als nens, però de cop i volta, un dels vagons el va atropellar.

La víctima té 28 anys i  ha quedat ferit de gravetat en ser atropellat pel tren de la bruixa

Immediatament, van aturar l'atracció i van poder comprovar que el jove de 28 anys va caure a terra i va patir moltes ferides: molts traumatismes al tòrax, una fractura d'húmer i una bretxa al cap. Tot i la gravetat dels fets, afortunadament, el vagó no va bolcar i no es van haver de lamentar víctimes mortals ni nens ferits.

La Policia Nacional ha obert una investigació

Els policies van arribar abans que els sanitaris i  poder comprovar que el pronòstic de la víctima era greu, motiu pel qual van traslladar a l'hospital, on està ingressat a La Fe amb un pronòstic greu. La Policia Nacional ha obert una investigació per esbrinar les causes de l'accident i, segones les primeres hipòtesis, hi ha molts indicis que el treballador no tenia cap contracte laboral.

Aquest no ha estat l'únic accident en una fira del País Valencià dels darrers dies. També hi ha una investigació oberta per esbrinar les causes de la mort d'un treballador en una tirolina, que va caure des de més de 4 metres d'alçada i va morir

Dues nenes de 4 i 8 anys van morir a la fira de Mislata

A Mislata (València), fa cinc mesos, també hi va haver un accident en una fira, on van morir dues nenes de 4 i 8 anys. Estaven saltant en un castell inflable quan, de cop i volta, va bufar una forta ratxa de vent i van sortir volant pels aires. Segons les investigacions policials, l'atracció no estava correctament ancorada i hi havia moltes negligències que podrien haver evitat la mort de la Vera i la Cayetana.