Accident greu a les Balears: un ferri que viatjava entre Eivissa i Formentera ha patit un accident que ha deixat més de 20 persones ferides, entre elles un nen de 10 anys, que està ingressat a l'hospital amb un pronòstic greu.

Accident de ferri a Eivissa amb 25 persones ferides

Els fets han passat aquesta nit quan el ferri San Gwannde la naviliera FRS ha xocat contra l'illot d'Es Malvins, entre Eivissa i Formentera. A conseqüència del xoc, un total de 25 persones han resultat ferides, entre elles un nen de 10 anys en estat greu que ha estat traslladat a l'hospital universitari de Son Espases de Mallorca.

Viatjaven 35 passatgers i 12 tripulants

Els fets han passat després que la nau sortís del port d'Eivissa a les 21.30. Immediatament, la companyia marítima ha posat en marxa el protocol de seguretat i emergència, informant les autoritats. En el moment de l'accident viatjaven en el vaixell un total de 35 passatgers i 12 tripulants. Després de l'impacte, la tripulació ha assistit als passatgers fins que tots ells han estat evacuats.

Dos ferits greus, un d'ells un nen de 10 anys

Entre els ferits, dos estan en estat greu, entre ells el nen de 10 anys, i set menys greus que han estat traslladats en helicòpter a l'hospital de Can Misses.

Salvamento Marítimo / EFE

Un accident de ferri a Eivissa acaba amb 25 persones ferides en xocar contra un illot: un dels ferits és un nen de 10 anys que està ingressat a l'hospital amb un pronòstic greu / EFE

El menor ingressat a l'hospital de Son Espases

Les persones restants han estat traslladades al port d'Eivissa amb una embarcació de Salvament Marítim i des d'allà han estat desplaçats deu ferits lleus a Can Misses i altres sis a la Policlínica La nostra Senyora del Rosari, també lleus. Posteriorment, a causa de les lesions patides, el nen de 10 anys ha estat traslladat a hospital universitari de Son Espases de Mallorca.

Mor decapitat un home a Eivissa després de ser atropellat per un ferri

Aquest no ha estat l'únic incident de ferris a Eivissa en les darreres setmanes i, de fet, fa uns dies, un home de 46 anys va morir decapitat en aquesta illa.

L'avís de l'incident es va rebre minuts abans de mitjanit. Una persona va trucar al 112 per informar d'un xoc entre embarcacions. El testimoni del succés va alertar que havia escoltat una col·lisió i que sentia crits. La seva embarcació va ser atropellada per un ferri de passatgers que fa trajectes directes d'Eivissa a Formentera. Van aconseguir recuperar el seu cos, però no el seu cap.