Un xoc frontal entre dos turismes a la carretera C-14, a l’altura de Montblanc (Conca de Barberà), ha deixat set persones ferides, dues d’elles de gravetat. Els fets han tingut lloc a tres quarts de cinc de la tarda d’aquest diumenge al punt quilomètric 31 d’aquesta carretera provinent d’Andorra i molt transitada els diumenges, especialment en aquestes dades properes a Nadal.

Per causes que es desconeixen i s’hauran d’investigar, dos cotxes han xocat frontalment deixant els set passatgers que hi viatjaven, dos d’ells menors d’edat, ferits de diferent consideració. Segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), s’han traslladat tres ferits a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona, dos en estat greu i un menys greu. També s’han traslladat quatre persones, dos adults i dos menors, en estat menys greu a l’Hospital Sant Joan de Reus.

Fins al lloc del sinistre s’hi ha desplaçat cinc ambulàncies del SEM i tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han hagut d’excarcerar alguns dels implicats dels vehicles. També s’han activat diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra. L’accident ha obligat a tallar la circulació a la C-14 en aquest punt en els dos sentits de la marxa, provocant cues de fins a tres quilòmetres. Posteriorment, s’ha pogut reobrir un carril i es dona pas alternatiu.

Dos motoristes morts en accidents aquest cap de setmana

Aquest cap de setmana ha estat negre a les carreteres catalanes amb dos motoristes morts en dos accidents de trànsit aquest dissabte. Un noi de 24 anys va perdre la vida en una caiguda a la via a la carretera B-23, a l’altura d’Esplugues de Llobregat, i un home de 39 anys va morir en una sortida de via a l’autopista AP-7, al seu pas de Parets del Vallès. Amb aquestes dues víctimes mortals ja són 155 les persones que han perdut la vida a la xarxa viària interurbana de Catalunya des d’inici de 2022, 42 motoristes.