Nou accident de trànsit mortal: un conductor atropella un home i fuig del lloc dels fets. El sinistre ha passat aquest dissabte a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell).

Accident de trànsit molt greu a l'A2 a Bell-lloc d'Urgell

Els fets han passat aquest dissabte i els agents han rebut l'avís a les 23:00 d'un accident molt greu a l'A2 a l'altura de Bell-lloc d'Urgell, un petit poble del Pla d'Urgell.

La víctima mortal és un home de 55 anys

Quan els policies i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han dirigit fins al lloc dels fets, han pogut veure que hi havia una víctima mortal, un home de 55 anys i de nacionalitat espanyola. També hi havia una dona, la seva acompanyant, que ha quedat greument ferida.

Detenen el presumpte autor de l'accident mortal

Els Mossos d'Esquadra han pogut esbrinar que el presumpte responsable de l'accident és el conductor d'un Ford Focus i que és de Palau d'Anglesola (Pla d'Urgell) i que, per si no fos poc, després de l'accident, ha marxat corrents del lloc dels fets, deixant el seu cotxe on ha passat l'accident, segons explica el Segre.

Mossos d'Esquadra / Carles Palacio

Un home mor en un accident de trànsit a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) i els Mossos d'Esquadra han detingut l'autor dels fets, que ha fugit corrents després dels fets.  / Carles Palacio

Detingut per homicidi imprudent

Els agents han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Han aconseguit detenir el presumpte autor dels fets com a responsable d'un delicte d'homicidi imprudent, un altre de lesions i un d'omissió del deure de socors.  L'home té 38 anys i de nacionalitat espanyola. De moment, no ha transcendit ni la identitat de l'autor ni de les víctimes.

Un conductor borratxo i drogat mata dues persones a Lleida

Fa un mes, es va produir un altre accident de trànsit mortal a prop de Lleida. Un conductor borratxo i drogat va matar els dos ocupants d'un altre vehicle en un accident, va fugir del lloc dels fets i el van enxampar. Aquest dilluns, l'Audiència de Lleida ha decretat llibertat amb càrrecs pel conductor que va ser empresonat el passat 19 de setembre per haver provocat un accident mortal la nit de divendres 17 de setembre a l'autovia A-22, al seu pas per la capital del Segrià.

Un motorista mor en un accident de trànsit a Barcelona

Aquest divendres, també ha mort un motorista a Barcelona. Una conductora borratxa ha xocat contra ell i, a conseqüència dels fets, ha mort. Quan els agents li han fet la prova d'alcoholèmia ha doblat la taxa d'alcohol permesa i ha estat detinguda per un presumpte delicte d'homicidi imprudent i contra la seguretat viària, uns delictes pels quals podria enfrontar-se a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades.

Un motorista de 28 anys mor en un altre accident de trànsit a Barcelona

Malauradament, no és la primera vegada que un motorista mor a Barcelona i, de fet, fa dos mesos, un jove de 28 anys també va morir en les mateixes circumstàncies. Estava amb el vehicle per la ronda litoral quan, de cop i volta, va patir un accident i va morir, fet que va causar gran commoció.