Mor un jove de 22 anys en un accident de trànsit a Barcelona: estava conduint una moto i ha caigut a l'entrada de la Ronda de Dalt.

Accident de trànsit mortal a la Ronda de Dalt

Els fets han passat aquest dissabte al matí, a les 04:30 a l'entrada número 5 de la Ronda de Dalt de Barcelona en Sentit Besòs, segons informa l'ajuntament de la capital catalana.

Mor un motorista de 22 anys en un accident a Barcelona

Per causes que encara s'estan investigant, un noi de 22 anys ha mort en caure de la seva motocicleta i la Unitat d’Investigació i Prevenció de l’Accidentalitat (UIPA) de la Guàrdia Urbana de Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació de l'accident.

SEM / Carles Palacio

Mor el conductor d'una motocicleta en un accident a la ronda de Dalt de Barcelona / Carles Palacio

"El consistori lamenta la seva mort, trasllada el seu condol a la família i amics i referma el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes en els sinistres de trànsit", expliquen des de l'ajuntament de Barcelona.

Moren vuit persones en accidents a Barcelona

Aquesta és la vuitena víctima mortal en sinistre de trànsit a Barcelona des de principi d'any, dels quals quatre són motoristes, un dels col·lectius més vulnerable pel que fa a la seguretat viaria a la ciutat de Barcelona.

Mor una dona en un accident a la Pobla de Claramunt

En els darrers dies, han mort diverses persones en accidents de trànsit fora de Barcelona: la conductora d’una furgoneta ha mort en un accident a la C-15 a la Pobla de Claramunt (Anoia) aquest divendres al migdia.

Mor un motorista a Pals

Per si no fos poc, el dimecres el conductor d’una motocicleta va morir en un accident a la C-31 a Pals (Baix Empordà): per causes que encara s'estan investigant, va xocar frontalment contra un cotxe i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.