Palmellades suaus al cul, abraçades o posar un dit entre l'elàstic de la faldilla i la cintura. L'Audiència Provincial de Madrid ha absolt d'un delicte d'abusos sexuals a menors a un professor de sisè de Primària d'una escola madrilenya a l'entendre que els actes descrits per les nenes en el judici "no tenen un inequívoc contingut o biaix sexual".

Absolt d'abusos sexuals un professor a Madrid

Els magistrats no han "arribat a la certesa que l'acusat els realitzés a fi de satisfer apetències sexuals". Així consta en una sentència en la qual els magistrats acorden exonerar el docent. El lletrat que porta a dues de les famílies estudia ara per ara un possible recurs per impugnar l'absolució.

En el judici, celebrat a porta tancada el setembre passat, l'ara absolt es va limitar a demanar perdó a les famílies de les quatre alumnes d'11 anys afectades. Davant del jutge d'instrucció, va reconèixer haver realitzat "nalgadas" a les menors en un context d'acostament afectuós dins de l'àmbit escolar però sense ànim sexual.

L'acusat va treballar al centre educatiu durant cinc mesos, des de setembre de 2017 fins al gener de 2018. En la sentència es considera provat que els actes narrats per les menors, reconeguts a tota hora per l'acusat, van tenir lloc a classe o al pati, en presència d'altres alumnes, i bàsicament consistien en petons a les galtes i en les mans, murmuris a cau d'orella de "frases innòcues", cops al cul "d'un sol toc, per sobre de la roba i que anaven acompanyades de l'expressió 'va tira', perquè (les nenes) es moguessin"

Els jutges exposen que el centre va prescindir del professor quan va tenir coneixement del llistat de quinze comportaments que les quatre alumnes van detallar davant del jutge d'instrucció.

La sentència agrega que l'esmentat extrem que en cas algun ha quedat acreditat al llarg del judici "davant de la insuficiència de les circumstàncies objectives del tocament perpetrat per explicar per si soles el seu caràcter sexual". És a dir, la Sala reivindica el principi 'in dubio pro reu', que marca que en cas de dubtes respecte a les proves, la balança s'ha d'inclinar cap a l'acusat, afavorint la seva presumpció d'innocència.

Detingut un professor a Palma per mantenir sexe amb alumnes de 14 anys

La Policia Nacional ha detingut un exprofessor de 23 anys d'una escola de Palma per mantenir relacions sexuals amb alumnes de 14 anys, segons recull el Diario de Mallorca. Dos amics del docent també han estat arrestats per idèntics motius, afegeix la mateixa font.

Manilles|Esposes / pixabay

Manilles / Pixabay

El professor ja va ser denunciat el mes d'abril passat per realitzar tocaments a una alumna del centre. El centre escolar va decidir expulsar-lo, encara que la causa oficial era no haver respectat la distància de seguretat de la covid d'una de les estudiants.

Després de deixar l'escola el docent va quedar mitjançant una aplicació d'Internet amb una exalumna amb qui va mantenir relacions sexuals en més d'una ocasió. En diverses ocasions, en quedar amb la seva exalumna, segons el Diario de Mallorca, el professor acudia acompanyat per tres amics seus. L'estudiant es va personar amb altres amigues seves, totes elles adolescents amb edats entre 13 i 14 anys, companyes del mateix centre.