Una dona de 82 anys ha guanyat la Loteria de Nadal comprant vuit dècims fent coincidir els números amb l'edat que tenia el seu marit i la seva data de defunció: va comprar el número el dia de l'enterrament.

Guanya 48.000 euros a la loteria de Nadal

Ludivina, de Gijón, ha guanyat 48.000 euros a la Loteria de Nadal comprant el número 86.986. Va escollir aquest número perquè conté l'edat que tenia el seu marit quan va morir, 86 anys, i la data de la seva defunció, que va ser a l'octubre (el novè mes de l'any).

Abuela / Pixabay

Una àvia guanya 48.000 euros a la loteria de Nadal comprant la butlleta el dia que va enterrar el seu marit / Pixabay

Compra la butlleta el dia que enterra el marit

Comprant aquesta combinació, ha guanyat ni més ni menys que 48.000 euros, segons informa El Comercio. Just després d'enterrar el seu marit, va decidir comprar un número de la Loteria de Nadal i la sort es va posar de part seva, ja que li han tocat vuit dècims i un premi de milers d'euros.

Ludivina va decidir repartir els dècims entre la seva família i ella es va quedar amb mig dècim. El que no imaginava Ludivina era que acabaria repartint 48.000 euros entre els seus éssers estimats. Quan ha vist que era la guanyadora d'aquest premi, no s'ho podia creure: "Hauria valgut més que no m'hagués tocat", comenta entre llàgrimes recordant la mort del seu marit.

La butlleta ha estat comprada en un estanc del carrer General Suárez Valdés 23 de Gijón i Ludivina encara no dona crèdit a la surrealista situació que ha viscut aquest dimarts.