El Marc i la María José són una parella que han repartit el tercer premi de la loteria de Nadal a Catalunya i, en total, han repartit més de 10 milions d'euros a Ripoll (Ripollès) i Anglès (Selva).

Reparteixen 10 milions d'euros a Ripoll i a Anglès

Obrir una administració de loteries en plena pandèmia del coronavirus no és feina fàcil, però, a vegades, les apostes arriscades tenen grans resultats. Aquest és el cas del Marc Rosa i la María José Cousorey, una parella que han repartit una part del tercer premi de la loteria de Nadal. Entre l'establiment de Ripoll i el d'Anglès, han repartit 10 milions d'euros.

María José Cousorey / EFE

María José Cousorey i Marc Rosa han repartit el tercer premi de la loteria de Nadal a Anglès (Selva) i Ripoll (Ripollès) / EFE

Marc Rosa treballa al Trebol de Ripoll, un estanc que ja va repartir 16,5 milions d'euros a la loteria de Nadal del 2019. La sort s'ha tornat a posar de part seva i aquest any, ha repartit 7,5 milions d'euros. Per si no fos poc, la seva dona, María José, fa un mes va obrir un establiment de loteries a Anglès, la Bruixeta del Trèvol, i ha repartit 2,5 milions d'euros.

Tercer premi de la loteria de Nadal a Catalunya

En total, han repartit 20 sèries del número 52.472: 15 a Ripoll i 5 a Anglès, deixant més de 10 milions d'euros de premi. Pilar Sebastián, la mare del Marc i propietària del Trebol de Ripoll, explica que el seu somni és repartir el Gordo de Nadal: "Abans que marxi d'aquí, amb els peus per davant, donaré el Gordo", comenta emocionada a NIUS.

Premis de 500.000 euros

El Marc i la María José no són els únics que han repartit premis de la loteria de Nadal i, també han tocat premis de 500.000 euros a Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat), a Santa Margarida de Montbui (Anoia) i a Terrassa (Vallès Occidental).