Paloma Moehdas ha repartit un dècim del Gordo de la Loteria de Nadal a Càceres deixant un premi de 400.000 euros poc després que el seu fill morís en un terrible accident.

L'any 2020 ha estat un any dur per moltes persones, per unes més que altres com en el cas de la Paloma que, a la crisi del coronavirus se li va sumar la pèrdua del seu fill, un noi de 19 anys que va morir en un accident de trànsit aquest estiu.

Paloma Moehdas / Canal Extremadura TV

Paloma Moehdas ha repartit un dècim del Gordo de Nadal a Càceres  / Canal Extremadura TV

"En aquest any desgraciat he perdut el meu únic fill, ha estat un 2020 complicat, amb molt patiment i necessitàvem una alegria", comenta Moehdas, que encara no dona crèdit a què hagi repartit un premi de 400.000 euros. El dècim del Gordo de Nadal ha estat venut en un estanc del carrer Camino Llano número 3 i, mai abans s'havia repartit un premi de Nadal tan gran en aquesta botiga.

Ha venut el dècim del Gordo amb una màquina dispensadora

Paloma Moehdas explica que el premi s'ha repartit a través màquina dispensadora de Loterías y Apuestas del Estado que hi ha dins l'estanc: "Ens hauria agradat més repartir el premi amb el número que l'estanc compra cada any, però continua sent una alegria molt gran", comenta Moehdas emocionada.

Combinació guanyadora del Gordo de Nadal

El Gordo de Nadal, amb el número 72.897 ha deixat premis a tot arreu: a Reus, a Huelva, a Madrid, a Lleó, a Pontevedra, a Biscaia, a Santa Cruz de Tenerife, a Alacant, a Càceres, a Còrdova, a Las Palmas, a Múrcia, a Salamanca, a València i a Zamora.