La Sandra Culli és una dona de 44 anys que va desaparèixer misteriosament el dia de Sant Esteve a Vilassar de Mar (Maresme) i, des de llavors, ningú sap on està. Aquestes són les últimes passes que va fer abans de desaparèixer misteriosament.

Dona desapareguda a Vilassar de Mar

El dissabte 26 de desembre, la Sandra estava passant el dia de Sant Esteve amb la seva família, a casa la seva sogra. A la tarda, va decidir anar a donar una volta pel poble, a Vilassar de Mar, però mai va tornar i se li ha perdut completament el rastre.

Sandra Culli / Mossos d'Esquadra

La Sandra Culli és una dona de 44 anys desapareguda a Vilassar de Mar (Maresme) / Mossos d'Esquadra

Quan la seva família va veure que anaven passant les hores i que no tornava, es van començar a preocupar i es van dirigir fins al seu cotxe per veure si l'havia agafat, però no: seguia aparcat i no l'havia mogut. Immediatament, van anar a veure si estava al seu pis de Barcelona, però estava completament buit.

Desaparició de la Sandra Culli

Desparats, els seus familiars van anar fins a Manresa (Bages) i fins a Terrassa (Vallès Occidental), on la desapareguda té dos pisos llogats, per veure si estava allà, però tampoc la van trobar. També van rastrejar els seus comptes bancaris per veure si hi havia algun moviment que els pogués facilitar alguna pista, però tampoc havia fet cap moviment.

Durant els dies posteriors a la desaparició es va fer una batuda per la zona, però no la van trobar i, tampoc van trobar cap pista que ajudés a la investigació. Culli va deixar el mòbil a casa la sogra, fet que dificulta encara més la investigació, segons explica El Punt Avui.

Captada per unes càmeres de seguretat

El 30 de desembre, uns voluntaris que l'estaven buscant van sentir uns crits d'auxili a la zona del Mirador de la Cornisa de Teià (Maresme), però no la van trobar. L'última pista que es té de la Sandra Culli és que va ser captada per unes càmeres de seguretat de Vilassar de Mar i tot apunta que estava de camí a la platja, però no hi ha cap hipòtesi clara.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Qualsevol persona que tingui una pista sobre la desaparició de la Sandra pot posar-se en contacte amb Emergències 112 o amb SOS Desaparecidos.