Una càmera de seguretat va captar imatges de la Sandra, la dona desapareguda a Vilassar de Mar (Maresme), hores abans de la seva desaparició.

Graven la dona desapareguda a Vilassar de Mar

Una càmera d’un habitatge que fa cantonada entre el carrer Colom i el carrer del Mont va gravar la Sandra Culi anant de camí a la platja la tarda del dissabte 26 de desembre, quan va desaparèixer en estranyes circumstàncies

De moment, és l'única pista que es té de la Sandra Culli, que cap a les 17:00 va sortir del portal del número 102 del carrer del Mont per anar a caminar i mai va tornar, segons explica El Punt Avui.

Sandra Culli / Mossos d'Esquadra

La Sandra Culli és una dona de Vilassar de Mar (Maresme) que va desaparèixer el dia de Sant Esteve / Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra estan rastrejant les càmeres de seguretat de la zona per veure si aconsegueixen esbrinar quina va ser la ruta que va fer la Sandra i, encara que pensen que va anar al passeig marítim, no descarten cap hipòtesi.

Actualment, els agents estan revisant les càmeres del Club Nàutic de Vilassar per veure si torben imatges de la Sandra, tot i que els propietaris diuen que no recorden haver-la vist.

Desapareix la Sandra Culli

La Sandra Culli és una dona de 44 anys que ja fa més de vuit dies que està desapareguda i els Mossos d'Esquadra han demanat col·laboració ciutadana per trobar-la, ja que ningú sap on està.