Han sentit crits d'auxili durant la cerca de la Sandra Culli, la dona desapareguda a Vilassar de Mar (Maresme) el dissabte.

Crits d'auxili durant la cerca de la desapareguda

Els Bombers han activat 13 dotacions per trobar la Sandra Culli, la dona de 44 anys que va desaparèixer el dissabte 26 de desembre a Vilassar de Mar. Els voluntaris han alertat que han sentit crits d'auxili a la zona de la Pedrera de Teià, un petit poble proper a on va desaparèixer.

Sandra Culli / Mossos d'Esquadra

Sandra Culli és una dona de 44 anys que va desaparèixer el dissabte a Vilassar de Mar (Maresme) / Mossos d'Esquadra

Desapareix Sandra Culli a Vilassar de Mar

S'han activat dotacions del GRAE de muntanya i submarinisme, ja que hi ha pous a la zona, També s'ha activat el Grup Caní de Recerca, el Grup Operatiu de Suport i el Punt de Trànsit per distribuir les tasques de cerca, segons informen els Bombers al seu compte de Twitter.

La recerca dels Bombers s'està fent al voltant del Mirador de la Cornisa, a la serralada litoral. És on els voluntaris han sentit crits d'auxili. Es tracta d'una zona forestal amb tot de pistes per fer excursions.

La Sandra fa 1,65 metres d'alçada, pesa uns 50 quilos i és de complexió prima. Té el cabell ros i llis i, en el moment de la desaparició, portava uns pantalons negres i una samarreta i un anorac, també de color negre amb plomes. 

Al voltant de les 22.30 de la nit, els Bombers van desactivar la recerca al voltant del Mirador de la Cornisa. Segons el cos dels Bombers, es va rastrejar la zona i no es van trobar indicis que indiquessin que la dona es trobava a l'indret. També es va revisar un dipòsit d'aigua i no es va trobar res.

Per tant, després d'aquest intent frustrat de trobar la Sandra, la cerca continua oberta. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre la seva desaparició, es pot posar en contacte amb els Mossos d'Esquadra o amb Emergències 112.