Un noi de 17 anys, menor d'edat estranger no acompanyat -MENA- i tutelat per la Direcció General d'Atenció a la Infància (DGAIA), ha mort aquest dissabte en un fatal accident de bicicleta a Molins de Rei, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

El jove, que participava amb altres menors del centre on vivia, Can Santoi, en una sortida amb bicicleta pel terme municipal, ha xocat, per causes que encara s'estan investigant, contra una mena de mur. Tot i els esforços dels tècnics del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no s'ha pogut fer res per salvar la vida del noi.

Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius de la Policia Local de Molins de Rei, els Bombers i voluntaris de l'Agrupació de Defensa Forestal del municipi.

Centre de menors no acompanyats

El menor d'edat, magrebí, havia estat traslladat feia poc temps al centre d'aquest municipi del Baix Llobregat. La masia Can Santoi es troba al barri de la Rierada, al terme municipal de Molins de Rei, però a la muntanya de Collserola.

Aquest centre és un dels que la DGAIA ha obert d'urgència per acollir aquests joves, sense referència parental a Catalunya, i que són tutelats pel Govern de la Generalitat. En una breu nota de premsa, l'Ajuntament de Molins de Rei ha volgut “expressar el condol a la família, amics i professionals del centre i lamentar profundament la mort d’aquest jove”.