Les xarxes socials cremen de nou, aquesta vegada pel vídeo d'un polèmic 'youtuber' que amenaça una cambrera per voler cobrar-li l'entrepà. Els fets han succeït al restaurant "A tapa do barril", situat a Vigo (Galícia). El creador de contingut, després de demanar i menjar-se un entrepà, se sorprèn quan la cambrera vol cobrar-li els 2,30 euros que costa. L'home llavors amenaça la cambrera de cobrar-li 2.500 euros, en concepte de la suposada promoció que li ha fet en menjar al seu restaurant.

"T'he de cobrar aquesta promoció que t'acabo de fer"

El 'youtuber', que és conegut per aquesta actitud amenaçadora, s'indigna després de sentir que la cambrera vol cobrar-li l'entrepà. L'home està menjant-se un entrepà i lloant el restaurant quan la cambrera li diu que ha de pagar-li 2,30 euros. En aquell moment, l'actitud del 'youtuber' canvia radicalment, i amb un somriure fanfarró i burleta, comença a dir a la noia que ell "només menja coses gratis".

"Quan t'he dit que jo només menjava menjar gratis, em referia just a això", diu el 'youtuber', mostrant una actitud altiva. La cambrera insisteix que ha de cobrar-li, dient que "Jo no et convidaré". En aquest instant, el creador de contingut comença a amenaçar-la, mantenint la seva fanfarroneria: "Bé, doncs aleshores t'he de cobrar aquesta promoció que t'acabo de fer. Et sortirà un pèl més car". La suposada promoció que li fa té un preu de 2.500 euros, que lògicament la cambrera no accepta, malgrat que el 'youtuber' continua intentant espantar-la, esmentant fins i tot que "els seus advocats enviaran la factura".

El 'youtuber' insta els seus seguidors a escriure males ressenyes a Google

Després de les amenaces, el 'youtuber' s'adreça als seus seguidors i, amb to burlesc, els demana que no vagin en massa a deixar males ressenyes del restaurant a Google. A continuació s'apropa a la càmera, i fingint xiuxiuejar, diu: "El que passa és que els arribarà una factura de la promo que acabo de fer, que són 2.500 euros." La cambrera llavors l'encara i li recrimina les amenaces. En aquest instant, es talla el vídeo, que pot visualitzar-se a continuació.

El vídeo que ha desfermat la fúria a les xarxes socials per les amenaces i l'actitud del 'youtuber' davant de la cambrera. / Font: Twitter

Ressenyes en defensa de la cambrera

Malgrat que, efectivament, diversos seguidors del 'youtuber' van deixar males ressenyes del restaurant, en viralitzar-se el vídeo han estat moltes més persones les que han defensat la treballadora escrivint ressenyes positives. Les ressenyes valoren positivament el menjar|dinar del treball|feina i envien ànim a la cambrera per haver-se vist en aquesta situació.