Un accident de pel·lícula, una fugida desastrosa i una detenció que acaba amb un home despullat a la porta d'una comissaria a Gijón. Tot va començar aquest dissabte de matinada a la ciutat asturiana, quan la Policia Local va detenir un veí de 51 anys per col·lidir amb tres cotxes i un contenidor de residus, i, més tard, fugir del lloc de l'incident. Els fets van succeir sobre les tres i mitja, que va ser quan van rebre l'alerta els agents i es van traslladar fins al número 4 del carrer Becquer. Però el conductor que havia provocat, suposadament, el sinistre ja havia marxat i van iniciar les corresponents gestions per identificar-lo i localitzar-lo.

Poc després, aquesta mateixa matinada, una dotació de la Policia Local de Gijón ha localitzat el cotxe molt a prop del lloc del sinistre. Estava aparcat al costat del seu domicili, on la seva parella, present també a l'habitatge, va confirmar que era ell el que conduïa quan es van produir els fets. Per això, els agents van arrestar l'home, A.D.S., i el van portar a comissaria per instruir les diligències judicials, especialment per trencament de condemna, ja que per ordre judicial li havien retirat el permís de conduir.

L'home no vol anar-se'n de comissaria i es despulla a la porta

Una vegada realitzades totes les gestions, va ser posat en llibertat. Però l'home va decidir que ara no volia anar-se'n de comissaria, així que va estar diverses hores a la porta sense voler marxar. En un moment donat, de cop i volta, va començar a treure's la roba fins a quedar despullat. Els agents li van comunicar que abandonés el lloc, però es va començar a mostrar agressiu i violent i, per això, va ser detingut de nou. En aquesta ocasió per resistència i desobediència a l'autoritat. El delinqüent, després d'aquests fets, ha estat posat a disposició de la Policia Nacional.