Un home de 44 anys ha mort després de ser brutalment apallissat a les portes d'una discoteca a Gijón. Els fets van tenir lloc cap a les tres de la matinada de divendres a dissabte quan, per causes que s'estan investigant, la víctima va ser atacada per un grup de persones a l'interior d'un local d'oci nocturn del carrer Marqués de San Esteban. Els vigilants de seguretat van aturar l'enfrontament i van fer fora del local als agressors. Lluny de calmar-se, però, els atacants van esperar-se a les portes de la discoteca a que la víctima sortís per donar-li una pallissa.

Així doncs, tan bon punt l'home va posar un peu al carrer, el van atacar amb un cop per l'esquena, tal com apunta El Comercio. Una vegada ja estava a terra, el van començar a colpejar entre dos homes de manera molt violenta. Testimonis dels fets van alertar als serveis d'emergències i es van activar dues UVI mòbils, així com efectius de la Policia Nacional i de la Policia Local. Quan van arribar, la víctima estava en aturada cardiorespiratòria i el van haver de reanimar. Posteriorment, el van traslladar d'urgència a l'Hospital Universitari Central d'Astúries (HUCA), on va ingressar a l'UCI en estat crític amb danys cerebrals molt greus. Al cap d'unes hores, va morir.

Busquen els agressors

La Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (UDEV) de la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la investigació de l'homicidi i estan buscant els agressors, que van fugir del lloc després dels fets. Gràcies a les imatges de les càmeres de seguretat dels locals de la zona, que van enregistrar la pallissa mortal, els dos sospitosos han pogut ser identificats, tot i que a hores d'ara encara no han pogut ser detinguts. El succés ha generat una gran commoció a la localitat asturiana per la brutalitat de l'agressió. La víctima, lleonès i resident a Gijón des de temps, tenia un fill de cinc anys que s'ha quedat orfe de pare.