Novetats a WhatsApp: l'aplicació de missatgeria instantània està treballant amb una nova actualització que et permetrà saber qui ha reaccionat a un missatge que hagis enviat.

WhatsApp és una aplicació amb molts trucs i actualitzacions

WhatsApp és l'aplicació de missatgeria instantània per excel·lència, ja que és una de les més populars en l'àmbit internacional i és molt fàcil de fer servir. Tot i que té una gran quantitat de trucs, els informàtics i enginyers encarregats de fer-la funcionar l'estan innovant constantment.

WhatsApp permetrà reaccionar a missatges amb emojis

L'última actualització que volen llençar permetrà reaccionar a missatges en concret que hagis enviat. Per fer-ho, hi haurà una sèrie d'emojis i l'usuari podrà decidir quin fer servir en cada ocasió. Aquesta funció ja està disponible a Messenger de Facebook i, breument, també ho estarà a WhatsApp, tant als xats individuals com als grupals.

De moment, ho han provat a iPhones i ben aviat estarà disponible també per Android

Segons explica el portal WABetainfo, de moment, apareixeran sis emojis per reaccionar als missatges, dels quals l'usuari n'haurà d'escollir un. De moment, s'ha provat a iPhones i es preveu que d'aquí ben poc els Android també tindran accés a aquesta actualització, com a màxim, a finals d'aquest 2021.

"WhatsApp està treballant per reaccionar als missatges. Està en desenvolupament i sortirà en unes actualitzacions futures", explica el portal especialitzat en actualitzacions de WhatsApp en una piulada, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials.

Whatsapp EP (2)

WhatsApp actualitzarà l'aplicació per tal que es puguin reaccionar als missatges amb emojis. De moment, ho han provat amb iOS i es preveu que ben aviat es pugui fer servir també a Android /  Europa Press

El truc de WhatsApp per canviar la resolució de les fotos que envies

WhatsApp és una aplicació amb una infinitat de trucs que poca gent coneix i que són de gran utilitat com, per exemple, el de canviar la resolució de les fotos que envies: es pot fer de tres maneres diferents i, en funció de l'opció que escullis, es veuran d'una manera o una altra i gastaran més o menys dades.

L'Agència Espanyola de Protecció de Dades multa amb 4.000 euros un club esportiu de Còrdova

No obstant això, és important saber utilitzar correctament aquesta aplicació, ja que en cas de no fer-ho, et podria caure una bona multa per part de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, que ha sancionat amb 4.000 euros un club esportiu de Còrdova que va fer servir les dades d'una exsòcia posant-la en un grup de WhatsApp amb finalitats comercials, uns fets prohibits, segons explica el Reglament General de Protecció de Dades.